Welke cryptocurrency gaat stijgen in 2021? Bekijk hier hier!

Welke cryptocurrency gaat stijgen in 2021? De drie populairste cryptoprojecten van 2021? 2020 was misschien wel het belangrijkste jaar voor cryptocurrency tot nu toe. Nog nooit gaven zoveel mensen een stukje van hun tijd aan crypto.

Er waren nog nooit zoveel mensen met een crypto wallet als in 2020. Een belangrijk teken dat adoptie een steeds serieuzer onderwerp wordt. Toch is iedereen net als voorgaande jaren weer benieuwd wat in 2021 crypto projecten worden waar aandacht aan besteed moet worden.

TIP: Hoe Harm van Wijk beleggingsexpert en bekend van BNR zijn cliënten elk jaar gemiddeld 7,4% – 20,6% rendement krijgen via beleggen op de beurs (met kleine portefeuilles en crypto) Klik hier en ga direct naar de Gratis Training!

Volgens diverse nieuwssites, zijn er drie projecten die flink zullen doorgroeien. Deze drie projecten hebben in 2020 al naam gemaakt en kunnen uitgroeien tot toonaangevende projecten die cryptocurrency voor eens en altijd op de kaart zullen zetten.

Laten we snel kijken om welke drie projecten het gaat.

Polkadot coin

Polkadot

Polkadot heeft een van de beste lanceringen tot nu toe meegemaakt. Het project dat al jaren op onthulling aan het wachten was, heeft in 2020 eindelijk mogen lanceren. Het platform is volgens experts stabiel en er zijn al tientallen projecten met een zogeheten parachain begonnen.

De komende jaren, waaronder 2021, zal het project nog meerdere ontwikkelingen ondergaan. Het project zal sterker en sterker worden doordat de beste ontwikkelaars dagelijks aan het project werken. Om nog amper te beginnen over de vele onderliggende projecten die op Polkadot zullen lanceren.

Experts geven aan dat het project nu nog de potentie heeft om door te groeien. Het is dan ook een kanshebber voor het beste crypto project van 2021.

Uniswap

Uniswap

Een van den snelstgroeiende, gedecentraliseerde exchanges van dit moment is Uniswap. Samen met onder andere Sushiswap en 1INCH, heeft het laten zien dat swap DEX’s de toekomst zijn. Het werkt goed, snel en de verwachting is dat de transactiekosten op termijn lager dan ooit zullen worden.

Vooralsnog lijkt de grootste bottleneck van Uniswap de hoge transactiekosten te zijn. Velen verwachten dat UNI uiteindelijk het systeem zal dragen waardoor de transactiekosten een fractie zullen zijn van de GAS fees die nu met Ethereum van kracht zijn.

Terra coin

LUNA, de munteenheid van Terra, is de laatste maanden gigantisch gestegen. Het platform laat zien dat transactiekosten zo goed als verleden tijd kunnen zijn wanneer je de beschikking hebt over een doorontwikkelde infrastructuur.

Als een van de meest krachtige crypto projecten van 2021, heeft Terra zich in 2020 al bewezen door Mirror Protocol op de Terra Chain te plaatsen. Via dit protocol, kun je op Terra vrijwel feeless (vrij van transactiekosten) aandelen kopen en verkopen. Een unicum voor de beleggings- en cryptowereld.

Inspelen op nieuwe cryptoprojecten? Begin dan hier

Voordat je serieus met het aankopen van dergelijke crypto projecten in 2021 begint, adviseer ik je eerst je kennis te verrijken met een goede cursus. En gelukkig zijn er daar anno 2021 voldoende van.

Alles over Crypto heeft momenteel (in Nederland) de meest gekozen cursus over crypto. Dat is niet zonder reden, want ieder onderwerp komt volgens de recensies uitgebreid aan bod. Op deze pagina vertel ik je meer over deze cursus!

Lees hier mijn volledige review over de crypto masterclass.

TIP: Gratis online Bitcoin Training? Zo begin je met Bitcoin & cryptomunten Klik hier en ga direct naar de Gratis Training >>

Plaats een reactie