Plug & Pay review: onweerstaanbare betaalpagina’s die je conversie verhogen

Plug & Pay? Een strakke betaalpagina maakt of breekt een online deal. In de wereld van e-commerce is het cruciaal om je klanten niet alleen te trekken, maar ze ook soepel door het betalingsproces te loodsen.

Dat is waar Plug & Pay komt kijken, als betrouwbare partner in online betalingen. Met dit platform maak je betaalpagina’s die niet alleen mooi zijn, maar ook slim – precies wat je nodig hebt om de hoogste conversie ooit te behalen.

Klaar om meer omzet te maken? Ervaar de kracht van Plug&Pay direct op je bankrekening. Probeer hier jouw Gratis Proefperiode! 

Plug & Pay: In een handomdraai een onweerstaanbare betaalpagina maken 

Plug & Pay In een handomdraai een onweerstaanbare betaalpagina maken 

Online succes valt of staat met een professionele uitstraling en een gebruiksvriendelijke ervaring. Nu kun je zelf gaan priegelen met WordPress-plugins die op een gegeven moment errors gaan geven, maar je kunt jouw fysieke of digitale producten ook via een betaalplatform verkopen. Plug & Pay is zo’n platform. Deze nieuwkomer van Nederlandse bodem betreedt met reuzenstappen het e-commercelandschap en ik moet zeggen: ik ben ervan onder de indruk!

Met de kant-en-klare templates zet je binnen 5 minuten een betaalpagina in elkaar waar het water je van in de mond loopt. Je voegt er allerlei elementen aan toe die de aankoop van jouw klanten tot een no-brainer maken. Denk aan reviews van eerdere klanten, realtime weergaven van de voorraadstatus om urgentie te creëren (‘Slechts 3 over!’), en de mogelijkheid om kortingscodes of tijdelijke promoties te tonen.  

Online checkout software: accepteer allerlei betaalmethoden 

Bij de online verkoop raak je onderweg naar een sale allerlei klanten kwijt. Omdat ze afgeleid raken, omdat ze te veel dingen moeten invullen, of omdat hun favoriete betaaloptie er niet tussen staat. Het enige wat je kunt doen is de kans hierop minimaliseren. Dat kan bijvoorbeeld door de meest gebruikte betaalmethoden te accepteren.

Nog niet zo lang geleden had je daar verschillende tussenpersonen voor nodig, maar Plug & Pay biedt ze gelukkig allemaal op hetzelfde platform aan. Scheelt jou weer gedoe. Momenteel accepteert Plug & Pay deze betalingen:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Paypal
  • Apple Pay
  • Klarna
  • Sofort
  • Bancontact

Daarnaast kun je met behulp van Plug & Pay de traditionele bankoverschrijvingen verwerken. Maar dat is niet alles: ook kunnen kopers automatische incasso’s instellen. Dat is natuurlijk perfect voor terugkerende betalingen, zoals abonnementen, of gespreide betalingen. Kortom maak je met deze betaalpagina’s een professionele en betrouwbare indruk.

Deze software heeft ervoor gezorgd dat we zeker 20% meer omzet draaien! Ervaar de kracht van Plug&Pay. Probeer hier jouw Gratis Proefperiode! 

Wat mag het kosten?

Veel betaalplatformen rekenen je per transactie. Bij Plug & Play is dat niet zo, maar betaal je een vast maandbedrag. Er zijn pakketten voor kleine, middelgrote en grote online ondernemers. Let wel op dat Plug & Play zelf niet de betalingen verwerkt, maar dit via Mollie doet. Je betaalt dus óók aan Mollie een bedrag.

Bij Maestro- en iDEAL-betalingen gaat dit om enkele centen, en bij creditcardbetalingen gaat dit richting de 3% per transactie. Gespreide betalingen ontvangen via Klarna kost je al gauw 5% aan Mollie-commissie. Maar goed, in ruil hiervoor geniet je veel hogere conversiepercentages, is het idee.

Plug & Pay review: wat vinden ondernemers ervan?

Plug & Pay mag dan relatief nieuw zijn, maar heeft al een brede groep gebruikers getrokken. Tevreden gebruikers, zo lijkt het, wat het regent 5-sterren-reviews. Zo spreekt Joshua Kaats over het gebruiksgemak en de heldere administratie, terwijl Websites voor Therapeuten het gemak van het toevoegen van kassakoopjes en one-click upsells benadrukt.

Jaap Hulsmann prijst het systeem als een complete oplossing die alles bevat wat hij nodig heeft. Anouk Berenschot-van der Beek, eigenaar van een succesvolle online winkel, is tot slot vooral fan van de kassakoopjes, waardoor 40% van haar klanten bij aankoop kiezen voor een toegevoegd product.

Dus, overstappen of niet?

De gebruikerservaringen tonen de veelzijdigheid van Plug & Pay aan en hoe het platform ondernemers helpt hun online verkoopproces te optimaliseren. Ikzelf ben natuurlijk ook zo’n online ondernemer en ga nu de overstap maken naar dit handige en gebruiksvriendelijke platform.

Plaats een reactie