Betaalsysteem webshop: waarom Plug&Pay de beste keuze is

Betaalsysteem webshop? Jaar in, jaar uit doen mensen steeds meer online inkopen. Dat maakt een online verkoopkanaal onmisbaar voor de slimme ondernemer. Maar hoe doe je dat eigenlijk, online verkopen? Hoe maak je een onweerstaanbare aanbieding en hoe accepteer je betalingen van klanten? 

Plug&Pay is een nieuw betaalsysteem voor webshops, hoe klein die ook zijn. Inderdaad, ook als je maar één product verkoopt is dit een ware uitkomst. Zelf ben ik inmiddels overgestapt op Plug&Pay voor de e-books, cursussen en abonnementen die ik verkoop.

Klaar om meer omzet te maken? Ervaar de kracht van Plug&Pay direct op je bankrekening. Probeer hier jouw Gratis Proefperiode! 

Wat zijn betaalsystemen en waarom zijn ze belangrijk?

Wat zijn betaalsystemen en waarom zijn ze belangrijk

Een betaalsysteem laat een webshop vrijwel op de automatische piloot draaien. Met zo’n systeem verwerk je bestellingen en betalingen. In het geval van digitale producten kan een betaalsysteem ook meteen de aankoop aan de klant aanbieden, als download of als bijlage bij een e-mail.

Betaalsystemen zijn belangrijk omdat ze helpen om klanten een vertrouwd en veilig gevoel te geven bij hun aankoop. Als een betaalsysteem goed werkt, zijn klanten tevreden en zijn ze eerder geneigd om nog een keer iets te kopen.

Plug&Pay: een revolutie in betaalsystemen

Plug&Pay een revolutie in betaalsystemen

Plug&Pay is een Nederlandse software-as-a-service (SaaS) die het makkelijker en leuker maakt om betaalpagina’s te maken. Met keuze uit vele templates en extra’s, zoals een afteller, voorraadteller en reviews, wordt jouw product wel heel aantrekkelijk. En dat zorgt weer voor een betere conversie.

Sterker nog, je kunt zelfs upsells toevoegen: kassakoopjes die een klant makkelijk aan zijn huidige bestelling toevoegt, vlak voor het betalen. Geen wonder dat veel internetondernemers deze software bejubelen. Ook fijn is dat je betaalpagina’s in meerdere talen kunt maken en ook verschillende valuta’s kunt accepteren.

Deze software heeft ervoor gezorgd dat we zeker 20% meer omzet draaien! Ervaar de kracht van Plug&Pay. Probeer hier jouw Gratis Proefperiode! 

Plug&Pay vs. andere betaalsystemen

PayPal en Stripe hebben simpelere en zakelijke betaalpagina’s. Die zijn bijna saai te noemen. Plug&Pay helpt je om pagina’s te maken die klanten aantrekkelijker vinden, wat kan helpen om meer te verkopen. Door samen te werken met Mollie, zorgt Plug&Pay ervoor dat je makkelijk allerlei betaalmethoden kunt accepteren. Ook kun gespreid betalen of terugkerende betalingen mogelijk maken

Hoe implementeer je Plug&Pay in jouw webshop?

Plug&Pay in je webwinkel integreren is verrassend makkelijk. Het begint allemaal met het eenvoudig aanmaken van een gratis account, zodat je Plug&Pay rustig kunt uitproberen. Na aanmelding kun je de betaalpagina’s volledig naar je hand zetten om ze naadloos aan te laten sluiten bij de uitstraling van je winkel. Vanuit jouw website link je naar de betaalpagina van Plug&Pay, en die zorgt vervolgens dat de betaling verwerkt wordt.

Een cruciale stap in dit proces is het integreren met Mollie, dus daar moet je nog even een account aanmaken als je dat nog niet hebt. Hiermee krijg je toegang tot diverse betaalmethoden en vergroot je het betaalgemak voor je klanten.

Het is belangrijk om de hele betaalflow grondig te testen en te zorgen dat alles vlekkeloos werkt. Dit kan bijvoorbeeld door zelf een testaankoop te doen en verbeterpunten meteen aan te pakken, of misschien willen vrienden of familie wel een aankoop doen en opbouwende kritiek geven. 

Plug&Pay reviews

Ondernemers die Plug&Pay gebruiken voor hun webshops zijn er erg tevreden mee blij mee. Ze vinden het fijn dat het makkelijk werkt en veel dingen automatisch doet. Zo kunnen ze meer tijd besteden aan andere belangrijke dingen in hun bedrijf. Ik heb een paar korte en krachtige quotes van deze gebruikers verzameld:

  • “Verkopen gestegen” 
  • “Eenvoudig en simpel”​​
  • “Automatiseert taken”​​
  • “Upsells & kassakoopjes”​​
  • “Eenmalige betaling”​​
  • “Focus op business, niet papierwerk”​​

Geen risico, want gratis uitproberen

Als je een webshop hebt en op zoek bent naar een beter betaalsysteem, dan is Plug&Pay het proberen waard. Het maakt betalen zowel makkelijk als veilig en heeft superhandige functies. Bovendien kun je het 14 dagen gratis uitproberen! Ik raad je echt aan om het eens te proberen en te zien wat het voor jouw conversiecijfers doet.

Plaats een reactie