Money Mastery: review van Nederlandse crypto-cursus

De Money Mastery review? is een complete cursus voor wie met de cryptohandel wil beginnen. Hij bestaat uit een uitgebreide inleiding, 12 cursusmodules vol met videolessen, allerlei bonuslessen en een eindexamen. Daarnaast krijg je koop- en verkoopsignalen voor allerlei ‘parels’ via Discord en zit je in een groep met gelijkgestemden.

Tip: Wil jij graag met korting de Money Mastery cursus bekijken? Klik dan hier! 

Cryptocurrencies: velen hebben er al aan geroken, maar hoe verdien je er nu werkelijk geld mee? Vooral als we in een negatieve spiraal zitten zoals nu, lijkt het onverstandig om je spaarcenten in Bitcoin en andere altcoins te steken, maar niets is minder waar. Met de cursus Money Mastery leer je alles over cryptomunten, blockchains, DeFi, NFT’s. yield farming en ga zo maar door.

Wat is Money Mastery?

De focus ligt hier op het investeren en dus niet zozeer op het wilde speculeren. Oké, je gaat wellicht wel iets kopen dat je binnen enkele dagen of zelfs uren weer verkoopt, maar alleen wanneer de trend van de markt dat toestaat. Je leert met deze cursus om shitcoins te vermijden en ontdekt tegelijkertijd hoe je uit de vele duizenden cryptomunten de potentiële goudmijntjes kunt filteren. Je leert om je emoties uit te schakelen en rationeel te handelen.

Door wie is Money Mastery gemaakt?

Door wie is Money Mastery gemaakt

Money Mastery is gemaakt en samengesteld door Derek Westra en Patrick Suiker. Derek is gedragseconoom en Patrick heeft een opleiding voor entrepreneurship afgerond. Samen runnen ze de website Allesovercrypto.nl. Beiden zijn sinds 2013 actief in de cryptowereld en hebben met z’n tweeën dus bijna twee decennia ervaring.

Maar niet alleen als traders en HODLers hebben ze ervaring; ze zijn ook goed in het overbrengen van hun kennis aan mensen zoals jij en ik. Dat doen ze al tijden op hun website, maar ook in cursussen en masterclasses.

De voordelen van Money Mastery

  • Erg diepgaand
  • Zeer compleet
  • Geschikt voor beginners
  • Cursus gemaakt door echte experts
  • Gericht op verantwoord geld verdienen
  • Niet-goed-geld-terug-garantie (14 dagen)

De nadelen van Money Mastery

  • Je hebt wel een startkapitaal nodig
  • Zoveel informatie dat het wat overweldigend is
  • De cursusprijs is niet voor iedereen weggelegd

Hoeveel kost Money Mastery?

Money Mastery kost normaalgesproken € 1.997,– per jaar. Er komt steeds nieuwe content bij en de modules en video worden ook regelmatige geüpdatet. Vandaar de jaarlijkse fee. Tijdelijk is die 50% lager en betaal je € 997,– voor deze cursus. Zoals de mannen door middel van allerlei testimonials laten zien, is het mogelijk om deze investering in korte tijd terug te verdienen.

Wat vinden anderen van Money Mastery?

Wat vinden anderen van Money Mastery

“Met de crypto-parels kun je de aankoop snel terugverdienen.”
“Mijn investering is 48 keer over de kop gegaan.”
“Money Mastery blijft actueel.”
“Kost veel tijd.”

Mijn eerlijke mening

mening Money Mastery

Money Mastery was een flinke investering; ook voor mij. Maar het is wel zo dat je hier dingen leert die je niet zomaar leest door het laatste cryptonieuws te volgen. Dit gaat echt de diepte in, maar begint op een laag niveau. Met andere woorden: beginners kunnen makkelijk instappen en leren echt álles over crypto en gerelateerde projecten.

Wat ik ook goed vind aan deze cursus is dat hij echt niet alleen in een positieve conjunctuur waardevol is. De focus is juist erg op deze bear market, waarin iedereen eigenlijk het liefst zo ver mogelijk weg blijft van crypto. Maar juist nu kun je enorme slagen slaan.

Samengevat: als je gelooft in de toekomst van crypto en hier het nodige budget voor hebt, is dit een investering die je vele malen terug gaat verdienen. Voor mij is het in elk geval duidelijk dat we in 2022-2024 een crypto winter hebben, waarin we cryptomunten voor een prikkie kunnen inslaan. En dan vervolgens cashen in 2025. Check hier voor de speciale kortings link >> 

Plaats een reactie