Bol en Affiliate Marketing: een gouden combinatie!

Geld verdienen met Bol.com? Dat kan door producten op Bol te promoten! Met affiliate marketing kun jij via Bol geld verdienen.

TIP: Voordelig Starten met de Affiliate Marketing Revolutie? Klik hier en ga direct naar de kortingspagina >>

Bol.com maakt iedere dag tienduizenden Nederlanders blij met hun bestelling. Met meer dan 15 miljoen producten in het aanbod, is het de grootste Nederlandse webshop van dit moment. Lang niet iedere bezoeker begint de zoektocht op Bol.

De meeste bezoekers komen namelijk via andere kanalen binnen. Zoals Google en andere websites. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk van deze websites het over Bol hebben en niet een concurrent, maakt Bol gebruik van affiliate marketing. En daar kun jij geld mee verdienen.

Bol geeft namelijk een vergoeding over iedere verkoop die via jouw website bij Bol gedaan wordt. Dat wil zeggen dat als iemand via een link op jouw website op Bol besluit een Hometrainer van € 1000 te kopen, jij hier 6%, dus € 60, voor terugkrijgt.

Zonder dat jij een product of service hoeft te leveren.

Affiliate marketing is dus voor zowel de verkoper (Bol) als de affiliate een zeer interessant verdienmodel. Jij zorgt ervoor dat Bol meer producten verkoopt en Bol geeft jou hier een vergoeding over. Ideaal toch?

Op deze pagina leg ik je uit:

 • Hoe jij met affiliate marketing via Bol geld kunt verdienen
 • Hoeveel geld je kunt verdienen
 • Tips om zoveel mogelijk uit de affiliate marketing van Bol te halen

Ben jij klaar een extra inkomstenbron aan te boren? Lees dan snel verder!

Hoe kun jij met affiliate marketing via Bol geld verdienen?

Hoe kun jij met affiliate marketing via Bol geld verdienen

Als je eenmaal weet hoe affiliate marketing werkt, begrijp je ook hoe eenvoudig het is om geld via Bol te verdienen.

De reden dat Bol met affiliate marketing werkt en je hier geld mee kunt verdienen is simpel:

Jij zorgt ervoor dat Bol meer producten verkoopt.

Bol is hier natuurlijk erg blij mee en geeft daarom met liefde een deel van de winst weg.

Affiliate marketing is dan ook iets dat al meer dan honderd jaar bestaat. Vroeger werd dit vooral deur aan deur gedaan, bijvoorbeeld met energiecontracten of krantenabonnementen. Tegenwoordig is het internet hier uitermate geschikt voor omdat bedrijven al hun producten via affiliate marketing kunnen promoten!

Het enige wat jij hoeft te doen om vandaag al via Bol geld te kunnen verdienen, is;

 • Een website te maken waarmee je bezoekers aantrekt
 • Je aan te melden bij het affiliate marketing programma van Bol
 • Je bezoekers te stimuleren een aankoop bij Bol.com te doen
 • Dat is het!

Super simpel en ontzettend effectief. Tenminste, als jij de bovenstaande onderdelen goed weet uit te voeren. Zonder dat je namelijk bezoekers op je website krijgt of effectief producten promoot, hoef je ook niet te rekenen op inkomsten.

Het is daarom verstandig je verder in affiliate marketing te verdiepen. Met de juiste tips weet je precies hoe je (1) bezoekers aantrekt, (2) succesvol producten promoot en dus (3) geld kunt verdienen met Bol!

Hoeveel kun je met Bol affiliate marketing verdienen?

Hoeveel kun je met Bol affiliate marketing verdienen

In principe kan iedere website, zolang de website aan de voorwaarden voldoet, zich aanmelden voor het Bol affiliate marketing programma. Vanaf het moment dat Bol jouw website geaccepteerd heeft, kun je direct beginnen met het promoten van Bol producten.

De precieze vergoeding die je voor Bol affiliate marketing ontvangt, verschilt per product. Bol maakt hiervoor gebruik van verschillende commissiegroepen. De affiliate vergoedingen variëren van 1 tot 10%.

Hoeveel je precies met affiliate marketing voor Bol kunt verdienen, hangt af van het aantal bezoekers dat jij weet binnen te halen, welke producten je promoot en hoeveel van deze producten je weet te promoten.

Er is geen plafond aan de vergoeding die je in totaal van Bol kunt ontvangen. Er zijn verschillende verhalen bekend van affiliates die meer dan € 1.000.000 per jaar aan Bol affiliate marketing verdienen.

6 tips over Bol affiliate marketing:6 tips over Bol affiliate marketing

Wil jij er alles aan doen om geld met affiliate marketing te verdienen? Dan zijn er verschillende manieren om je resultaten te verbeteren. Uiteindelijk komt alles neer op het nemen van voldoende tijd zodat je kunt leren hoe je jouw website beter laat presteren. Je kunt hierbij denken aan het onderzoeken van:

 1. Hoe je meer bezoekers naar je website kunt krijgen
 2. Hoe je hoger scoort in Google
 3. Hoe je goedkoop kunt adverteren
 4. Hoe je ervoor zorgt dat zoveel mogelijk van je bezoekers op de Bol links klikken
 5. Hoe je ervoor zorgt dat zoveel mogelijk van je bezoekers iets via Bol kopen
 6. Hoe je kunt onderzoeken in welke categorieën nog weinig concurrentie is (onder affiliates)

Dit is slechts een kleine greep uit het aantal onderwerpen waar jij jezelf de komende tijd op kunt versterken. De potentie van affiliate marketing in combinatie met Bol is groot. Maar dan moet je hier wel de tijd en energie in willen stoppen.

Ik adviseer je te beginnen met het volgen van een affiliate marketing cursus. De bekendste cursus op dit moment is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Deze cursus heeft voor veel van de affiliate marketing succesverhalen gezorgd die je op het internet tegenkomt. Of dat nu via Bol, Coolblue of een ander programma is.

In deze cursus leer je:

 • Hoe je een affiliate marketing website opzet
 • Hoe je het snelst met affiliate marketing (o.a. met Bol) geld kunt verdienen
 • Hoe je jouw inkomsten passief kunt maken

Kortom, onmisbare informatie waarmee je een stabiele inkomstenbron kunt opzetten. Wil je hier meer over weten? Dan verwijs ik je graag naar mijn belangrijkste tips als je gaat starten met affiliate marketing!

Plaats een reactie