Met affiliate marketing beginnen? Lees dit voordat je begint!

Ben jij van plan om met affiliate marketing te beginnen? Dan is het belangrijk dat je goed begint en weet waar je op moet letten.

Je bent een advertentie over affiliate marketing tegenkomen of gestuit op een succesverhaal van een affiliate marketing project. Nu wil je hier natuurlijk meer over weten. Maar vooral, je wilt met affiliate marketing beginnen.

TIP: Voordelig Starten met de Affiliate Marketing Revolutie? Klik hier en ga direct naar de kortingspagina >>

Jij wilt namelijk ook wel eens ontdekken of je een leuk inkomen uit affiliate marketing kunt halen. En dat weet je pas als je begint.

Maar wat is affiliate marketing eigenlijk? Hoe kun je met affiliate marketing geld verdienen en waar moet je in hemelsnaam beginnen?

Drie begrijpelijke vragen waar je eerst antwoord op moet krijgen voordat je begint. Want een goede basis is zoals altijd het halve werk.

Ik leg je in dit artikel alles over affiliate marketing uit. Zo gaan we samen dieper in op de achtergrond van affiliate marketing en hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij met een vliegende start begint. We hebben veel om door te nemen. Lees je mee?

Wat is affiliate marketing?

Wat is affiliate marketing

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten met als doel een commissie over een succesvolle verkoop te ontvangen.

Stel je voor dat ik jou op straat tegenkom en ik je aanraad een Tommy Hilfiger t-shirt te kopen. Omdat ik een affiliate van Tommy Hilfiger ben, heb ik een afspraak dat ik over iedere succesvolle verkoop een commissie ontvang. Laten we even 10% als voorbeeld nemen.

Als jij vervolgens in de Tommy Hilfiger winkel kleding koopt, op basis van mijn verwijzing, krijg ik 10% van het aankoopbedrag van Tommy Hilfiger. That’s it!

Met affiliate marketing geld verdienen

Met affiliate marketing geld verdienen

Online werkt affiliate marketing niet heel veel anders.

Stel je voor dat jij een website hebt waarin je beschrijft welke kleding je draagt. In een van de artikelen beschrijf je jouw nieuwe Tommy Hilfiger t-shirt waar je helemaal gek op bent. In dit artikel is ook een link te vinden waarmee jouw lezers het shirt bij Tommy Hilfiger kunnen bestellen. Als zij vervolgens ook echt een bestelling bij Tommy Hilfiger plaatsen, krijg jij daar een vergoeding over. Zelfs als ze andere kleding kopen. Zolang deze klanten maar via jouw website zijn binnengekomen.

Klinkt als een geweldig verdienmodel toch?

En dit is hoe jij met affiliate marketing kunt beginnen.

Zelf met affiliate marketing beginnen

Het kost je nog geen half uur om met affiliate marketing te beginnen. De wereld van affiliate marketing is zo groot, dat het enorm simpel is je als affiliate aan te melden.

Je hoeft namelijk alleen:

  • Een product of thema te verzinnen waarin jij als affiliate actief wilt zijn
  • Voorbeelden zijn elektronica, kleding, gezondheid en ontelbaar andere thema’s!
  • Een website te maken waar je bezoekers naar de verkopers kunt doorsturen
  • Je bij het affiliate netwerk aan te melden waar de verkopers aangesloten zijn
  • Bezoekers naar je website te trekken
  • En de verkopen komen vanzelf binnen!

Natuurlijk kosten sommige van deze stappen meer tijd. Lastig zijn ze daarentegen niet. Hoe meer tijd en aandacht jij in de uitvoering stopt, hoe groter de kans op succes is.

Moet ik eerst kosten maken voordat ik kan beginnen?

Nee, je kunt zonder kosten te maken met affiliate marketing beginnen. Vrijwel alles is gratis of tegen zeer lage kosten op te zetten. Afhankelijk van hoeveel jij zelf kunt en wilt doen, kunnen er eventueel kosten ontstaan die altijd te overzien zijn.

Een goede affiliate marketing cursus is onmisbaar

Jacko Meijaard

Het is hierbij absoluut onmisbaar om te investeren in een goede affiliate marketing cursus. Je kunt namelijk veel effectiever werken als je weet waar je op moet letten.

Met de lessen van een ervaren affiliate verzeker jij jezelf dat je de juiste keuzes maakt. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je eerst maandenlang tegen de stroming inzwemt om vervolgens alles weer te veranderen.

De affiliate marketing cursus waar ik veel van heb geleerd is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Een zeer uitgebreide en hoog gewaarde affiliate marketing cursus waar werkelijk alles in besproken wordt wat je ooit moet weten. Kortom, boordevol info voor de beginnende affiliate.

Maar gelukkig voor iedereen is deze cursus maar 67 47 euro. Met dit lage bedrag is er echt geen excuus meer voor mensen om niet nu te starten.

LET OP: Voordelig starten met de Affiliate Marketing Revolutie? Klik hier en ga direct naar de kortingspagina >>

 

Plaats een reactie