Alles over Crypto Review: Is deze cursus het Geld waard?!

Alles over Crypto heeft een van de populairste cryptocurrency cursussen van dit moment. Wat moet je over deze cursus weten? Ik vertel het je!

TIP: De rest van je leven zul je weten hoe je geld verdient met crypto? Gratis Online Bitcoin Training!  Zo begin je met Bitcoin & cryptomunten Klik hier en ga direct naar de Gratis Training >>

Jaren na de originele hype is cryptocurrency nog steeds niet weg te slaan van de verschillende financiële nieuwssites. Natuurlijk, het aantal artikelen over cryptocurrency is sterk afgenomen.

Maar om te zeggen dat cryptocurrency verdwenen is, is ongefundeerd. En daar weet Alles over Crypto alles van.

Op allesovercrypto.nl valt het namelijk meteen een gedurfde uitspraak op:

“Waarom slimme investeerders nu zoveel mogelijk cryptomunten inslaan”.

Dat het bedrijf mogelijk meer weet over het investeerderssentiment rondom crypto is mogelijk. Alleen proberen ze je niet over de drempel te halen om in hun cursus te investeren? Wat weten deze mannen over crypto? Weten ze echt Alles over Crypto?

Weten ze echt Alles over Crypto_

Het is namelijk tijd om de cursus van het duo achter Alles over Crypto onder de loep te nemen. En dat doe ik zoals altijd met een review. Alles over Crypto wordt kritisch bekeken zodat je weet of dit platform je aandacht waard is.

In mijn Alles over Crypto review bespreek ik de volgende onderwerpen:

 • Wie zijn de mannen achter Alles over Crypto?
 • Wat leer je in de cursussen van Alles over Crypto?
 • Wat zijn de voor- en nadelen van Alles over Crypto

Drie duidelijke onderwerpen waarin je alles over dit bedrijf en hun cursussen te weten komt.

Wie zitten er achter Alles over Crypto?

Derek en Patrick van allesovercrypto
Derek en Patrick van allesovercrypto

Zes jaar geleden zijn Derek Westra, universitair afgestudeerd gedragseconoom en professioneel cryptotrader, en Patrick Suiker, universitair afgestudeerd bedrijfskundige en trendwatcher, met Alles over Crypto begonnen.

Tijdens deze zes jaar heeft het koppel hoofdzakelijk aan de artikelen op allesovercrypto.nl gewerkt. In deze artikelen werden vooral actuele onderwerpen rondom cryptocurrency besproken. Zo is Alles over Crypto onder andere bekend geworden door de vele artikelen over Bitcoin, Ethereum en IOTA.

Na enkele jaren merkten Derek en Patrick dat er veel vraag was naar diepgang op het gebied van cryptocurrency. Iemand die meer over cryptocurrency wilde leren, was altijd aangewezen op een Amerikaanse cursus. Zoals je later in deze review kunt lezen, heeft Alles over Crypto dit perfect aangepakt.

Alles over Crypto lanceerde enkele jaren geleden hun eerste cursus, de CryptoCurrency Beginnerscursus. Een cursus waarin je echt álles over cryptocurrency leert.

Ondertussen zijn er verschillende cursussen door Alles over Crypto uitgebracht waar de CryptoCurrency Beginnerscursus nog altijd de bekendste van is.

Wat leer je in de cursussen van Alles over Crypto?

ebooks Derek en Patrick van allesovercrypto
ebooks Derek en Patrick van allesovercrypto

Van de verschillende cryptocurrency cursussen van Alles over Crypto, wordt alleen inzage gegeven in de CryptoCurrency beginnerscursus. De andere cursussen kunnen pas bij aanschaf worden ingezien, waardoor voor deze Alles over Crypto review de inhoud niet beoordeeld kon worden.

De CryptoCurrency beginnerscursus heeft een eenvoudige maar complete opzet waarin wordt besproken:

 • Wat cryptocurrency is
 • Wat je met cryptocurrency kunt doen
 • Waarom cryptocurrency op lange termijn de potentie heeft gigantisch te worden
 • Hoe je cryptocurrency kunt kopen
 • Hoe je dit zo veilig mogelijk kunt doen
 • Hoe je jouw cryptocurrency veilig kunt bewaren
 • Hoe je met cryptocurrency kunt handelen (en eventueel geld kunt verdienen)
 • Wat ICO’s zijn en hoe je hiervan kunt profiteren

Kortom, Alles over Crypto weet je op een laagdrempelige manier alles over cryptocurrency uit te leggen. Dit wordt echter op zo’n laagdrempelige manier gedaan dat dit een pure beginnerscursus is. Als je al enige ervaring met cryptocurrency hebt, is deze beginnerscursus niet de juiste plek om te beginnen. Je kunt testen of je een beginner bent als je op geen van de bovenstaande vragen antwoord kunt geven.

Voor het invullen van mijn review het ik zelf deze Alles over Crypto cursus gevolgd. Middels duidelijke video’s en screencaptures werd ik door Patrick en Derek langs alle onderwerpen meegenomen.

Wat zijn de voor- en nadelen van Alles over Crypto?

Een eerlijke review moet durven de nadelen van een cursus te bespreken. Want ook heeft Alles over Crypto nog zoveel positieve recensies op Trustpilot (9.6 uit 10), zijn er ook minpunten aan Alles over Crypto en haar cursussen te vinden.

Zo wordt er opvallend veel van lastige woorden gebruik gemaakt terwijl de beginnerscursus juist zo simpel mogelijk moet zijn. Ook al zijn de onderwerpen eenvoudig, is het woordgebruik dat vaak niet. Net wat extra uitleg zou op zijn plaats zijn.

Dat is ook het geval voor het tempo dat Derek en Patrick voeren. Binnen korte tijd word je door de Alles over Crypto cursus geloodst wat echt wel wat trager mag. Hierdoor kun je namelijk de inhoud van de verschillende lessen veel beter vasthouden.

TIP: De rest van je leven zul je weten hoe je geld verdient met crypto? Gratis Online Bitcoin Training!  Zo begin je met Bitcoin & cryptomunten Klik hier en ga direct naar de Gratis Training >>

 

Plaats een reactie