Beachflag laten bedrukken? Top 5 leukste eyecatchers!

Beachflag laten bedrukken? Laatst reed ik langs een autogarage die een evenement hield, omdat het logo onlangs was gewijzigd.

Zo zag ik langs de weg precies dezelfde beachflags staan die je ook wel eens bij een volleybalwedstrijd op het strand ziet.

Ik dacht dus dat die vlaggen alleen maar om en bij het strand werden gebruikt, maar ze zijn veel breder inzetbaar!

De ideale manier van reclame maken

De ideale manier van reclame maken

Heb je een commerciële bedrijfsruimte zoals een winkel, autogarage, horecagelegenheid of bijvoorbeeld tabakszaak? Dan is het een enorm pluspunt, als je zaak extra opvalt tussen de concurrenten.

Zeker in drukke stedelijke gebieden of in bekende kustplaatsen, waar de meeste commerciële bedrijven grotendeels draaien op het plaatselijke toerisme.

Beachflags kun je dus laten bedrukken voor je bedrijf, wat natuurlijk een geweldige manier is om je bedrijf zichtbaar te maken. Maar er zijn meer interessante opties, helemaal in een wereld waar eigenlijk alles digitaal wordt gedaan.

Je komt dan niet meer weg met een simpel uithangbord of een reclameposter, want daar staan de straten al bol mee. Dus: het is tijd voor iets nieuws!

In dit artikel hebben wij 5 originele manieren voor je op een rij gezet, waarmee je reclame kunt maken voor je bedrijf.

Het is heel belangrijk om een blijvende indruk achter te laten

blijvende indruk achter te laten

Wat voor soort onderneming je ook drijft; je zult in de eerste plaats klanten aan moeten trekken en er daarna ook voor zorgen, dat je deze klanten behoudt. Met veel digitale reclamematerialen trek je gewoon de aandacht niet meer.

Je hebt dus iets nodig, dat de aandacht op straat trekt en ook een blijvende herinnering achterlaat. Om je vast op weg te helpen, volgt hier onze top 5 eyecatchers om je zaak extra op te laten vallen.

1. Reclame op je bedrijfswagen

Bedrukte auto’s zijn natuurlijk helemaal niet nieuw, maar een goede belettering methode hoeft niet nieuw te zijn om blijvend op te vallen.

Naast je logo en slogan op een auto of vrachtwagen, kun je er tegenwoordig ook voor kiezen om een grafisch ontwerper of artiest een unieke bedrukking te laten creëren.

Misschien wil je ene nieuwe dienst promoten? Dan bereik je in ieder geval vast veel mensen op deze manier, als je vaak onderweg bent.

2. Billboards blijven ook actueel

Sta je vaak in de file? Dan heb je zeker al een paar keer naar een billboard gestaard. Daarom blijft ook dit medium heel populair, want de mensen die naar je billboard kijken hebben op dat moment vaak letterlijk niets beters te doen.

Let er wel op dat je veilig blijft in het verkeer en staar je niet blind, dat kan voor vervelende scenario’s zorgen. Maar met een billboard bereik je zeker de nodige potentiële klanten.

3. Een beachflag laten bedrukken

We hadden het aan het begin al over de beachflag en niet zonder reden. Beachflags beginnen steeds vaker terug te komen in het straatbeeld, want ook deze items kunnen tot wel meters hoog worden gemaakt. Je kunt hieronder alle mogelijkheden bekijken.

Heb je een evenement, wil je je winkel op laten vallen of nieuwe klanten naar je zaak trekken? Dan kun je één of meerdere beachflags laten bedrukken en de klanten komen als vanzelf naar je toe. Ook niet onbelangrijk: met een beachflag voor de deur is je zaak goed te vinden.

4. Graffiti wordt steeds populairder

Graffiti heeft heel lang een slechte naam gehad. Tegenwoordig wordt het echter vaak ingezet, om bijvoorbeeld hele wijken op te fleuren met mooie schilderijen of gedichten op een gebouw.

Als ondernemer kun je dit dus ook gebruiken als reclame. Let er wel op dat je de nodige vergunningen krijgt en zorg er ook voor, dat jouw reclame iets bijdraagt aan de omgeving.

5. Reclame in de lucht

Als laatste verdient deze ook een vermelding. Heb je genoeg geld? Dan kun je in de zomer een vliegtuig huren dat over het strand heen vliegt. Met de propvolle stranden bereik je veel mensen.

Voor een iets kleiner budget is een bedrukte vlieger een goede optie: die kun je vastbinden aan je zaak, zodat je goed vindbaar bent.

Een leuke en relatief goedkope manier om mensen op de hoogte te stellen van jouw diensten of prducten.

1 gedachte over “Beachflag laten bedrukken? Top 5 leukste eyecatchers!”

  1. Ons installatiebedrijf is veel onderweg dus wij maken graag en gretig gebruik van autoreclame. Een mooie carwrapping, professioneel aangebracht is een ontzettende eyecatcher. De stickers worden indien gewenst ook vakkundig en krasloos verwijderd en door een nieuwe reclamecampagne vervangen. Ideaal.

    Beantwoorden

Plaats een reactie