Welke aandelen nu kopen? Visie op de lange termijn!

Ben je benieuwd welke aandelen je nu moet kopen? Deze beslissing maak je uiteraard niet aan de hand van een glazen bol. De juiste aandelen kopen is vooral ook een kwestie van inzicht. Lees hier verder.

LET OP: Beleggingsexpert Harm van Wijk geeft een gratis succesvol beleggen training, Bekijk hier de training van Harm die hij speciaal afgelopen week heeft opgenomen >>

Welke aandelen moet ik nu kopen?

In dit artikel geven we je een aantal bruikbare handvatten die je kunt toepassen bij het kopen van aandelen. En omdat we vinden dat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden, hebben we ze gebaseerd op de beleggingsstijl van Warren Buffet. Een betere leermeester is in dit geval niet denkbaar.

Eigen kapitaal, dividendaandelen en de visie op de lange termijn

Op dit moment kun je het beste aandelen kopen van bedrijven die beschikken over een eigen kapitaal. Uiteraard moet dit in verhouding zijn met de schuld die de onderneming heeft. Als je nu aandelen koopt van bedrijven die groeien met eigen financiële middelen, geeft je dat op de lange termijn meer zekerheid en winst. Denk hierbij maar eens aan tijden van een financiële crisis.

Ook is het goed om je nu te richten op dividendaandelen. Deze laten een stabiele groei zien waardoor een aandeel op de lange termijn ook zijn waarde blijft behouden. Naarmate een bedrijf succesvol is, kun je dus ook in de toekomst een hoge dividenduitkering verwachten. De lange termijn visie is bij het kopen van aandelen ook van belang. Kort samengevat, als je investeert in aandelen moet het vooral ook goed voelen. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst.

En welke aandelen zijn nu populair?

Als we de experts mogen geloven, kun je in 2019 het beste aandelen kopen in het bankwezen, de transportsector en technologie. In Nederland zou je je daarom kunnen richten op aandelen van de ING Bank. Het aandeel is het afgelopen jaar behoorlijk in waarde gedaald, maar een flinke stijging ligt in de lijn der verwachting. Ook ASML-aandelen zijn een goede optie om nu te kopen. Maar, beleggen in aandelen is natuurlijk ook een kwestie van feeling en het gebruiken van je gezonde verstand.

Harm ontdekte dit op de moeilijke manier maar dit hoeft niet voor jou!

Harm van dijk heeft als missie de particuliere beleggers te helpen. Waarom zou je denken? Omdat 90% van de particuliere beleggers namelijk geld verliest op de indexbeurs. Hoe kan dit anders zul je nu denken? Harm gaat niet voor jou vissen, maar hij gaat jou leren vissen.

Je moet altijd je klanten voorop stellen, niet op 1 paard wedden. Niet op aandelen, strategieën of mentoren. Leer dus zelf vissen

Spreid over verschillende bewezen strategieën in plaats van spreiden over aandelen. Hoe je dit allemaal kunt leren dat lees je verder in deze review.

“Je hoeft niet rijk te zijn om te investeren, maar je moet investeren om rijk te zijn”

Ken je al Expert Harm van Wijk?

harm

Maar wie is Harm van wijk precies? Laten we daar dit artikel maar mee beginnen. Harm weet goed waar hij over praat aangezien hij al even mee draait in de financiële wereld.

Nadat hij zijn studie afrondde aan de Universiteit in Tilburg is hij in de financiële wereld beland en zich steeds meer gaan toespitsen op beleggen en slim investeren.

Harm heeft onder andere voor BinckBank, Fortis, De Volksbank en De Telegraaf, gewerkt werkte hier onder ander als financieel analist manager maar was ook actief op de afdelingen; verkoop, PR en business development.

Daarnaast was hij onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van diverse beleggingsplatformen online voor SNS bank en werkte hij mee aan het opstarten van SNS Fund Coach en specialiseerde zich in de ABN AMRO Bank Turbo’s.

Zeker niet de minste banen en een grote verantwoordelijkheid zoals je kunt zien. Op basis van deze informatie alleen al kunnen we dus stellen dat Harm absoluut voldoende ervaring en kennis in huis heeft.

Harm werkte dus o.a. voor deze financiële organisaties:

  • SNS bank
  • Fortis
  • VolksBank
  • ABN Amro
  • BinckBank

Harm van Wijk is al een begrip in de wereld van beleggen geworden. Dat Harm betrouwbaar is is een feit. Maar is De Trading Navigator Methode ook zo betrouwbaar?

TIP: Bekijk hier de training van Harm die hij speciaal afgelopen week heeft opgenomen >>

Plaats een reactie