Rendement beleggen! Hoe werkt het eigenlijk?

Rendement beleggen? Deze beslissing maak je uiteraard niet aan de hand van een glazen bol. De juiste aandelen kopen is vooral ook een kwestie van inzicht. Lees hier verder.

LET OP: Beleggingsexpert Harm van Wijk geeft een gratis succesvol beleggen training, Bekijk hier de training van Harm die hij speciaal afgelopen week heeft opgenomen >>

Rendement beleggen – Hoe werkt het?

Kort samengevat staat rendement voor de winst die je maakt bij het uitvoeren van een bepaalde actie. Het woord rendement wordt vaak gebruikt binnen de economie, omdat men daar juist veel bezig is met het maken van winst. Meestal drukken economen winst uit in procenten of euro’s omdat ze dan een optimaal overzicht kunnen behouden van hun winst, de eventuele kosten en of er een stijging heeft plaatsgevonden.

Kortweg zijn twee vormen van rendement. De eerste is het besparen van kosten door bijvoorbeeld zonnepanelen aan te schaffen, zodat je op lange termijn minder geld uit hoeft te geven aan energie.

De tweede vorm van rendement is anders dan het besparen van geld, namelijk efficiënter werken. Dit kan door een snellere route naar je werk te nemen of gebruik te maken van automatisering. Rendement en beleggen zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden. Want, als je gaat beleggen wil je daar graag zoveel mogelijk rendement, en dus winst, uithalen.

Een optimaal rendement behalen met beleggen

Naast besparen kun je het rendement ook behalen door te beleggen. Dit is als het ware je inzet vergroten zonder daar zelf actief iets voor te hoeven doen. Bovendien kun je zelf geen invloed uitoefenen op je rendement tijdens het beleggen. Of je winst maakt of verlies, is volledig buiten jouw bereik wat beleggen dus tegelijkertijd tijdbesparend maakt.

Een bekend voorbeeld van beleggen is het investeren in aandelen. Deze kunnen na verloop van tijd stijgen in waarde. Daardoor behaal je dus een mooie rendement zonder dat je actief voor die winst hebt gewerkt. Slim beleggen is dus noodzakelijk.

Zo profiteer je van een optimaal rendement en minimaliseer je de kans op verliezen. Het rendement wat je behaald met je belegging, kun je vervolgens weer investeren. Dit kan een welkome aanvulling zijn van je pensioen of AOW. Maar, ook als je eerder wilt stoppen met werken kun je met beleggen voor een prima rendement zorgen.

Harm ontdekte dit op de moeilijke manier maar dit hoeft niet voor jou!

Harm van dijk heeft als missie de particuliere beleggers te helpen. Waarom zou je denken? Omdat 90% van de particuliere beleggers namelijk geld verliest op de indexbeurs. Hoe kan dit anders zul je nu denken? Harm gaat niet voor jou vissen, maar hij gaat jou leren vissen.

Je moet altijd je klanten voorop stellen, niet op 1 paard wedden. Niet op aandelen, strategieën of mentoren. Leer dus zelf vissen

Spreid over verschillende bewezen strategieën in plaats van spreiden over aandelen. Hoe je dit allemaal kunt leren dat lees je verder in deze review.

“Je hoeft niet rijk te zijn om te investeren, maar je moet investeren om rijk te zijn”

Ken je al Expert Harm van Wijk?

harm

Maar wie is Harm van wijk precies? Laten we daar dit artikel maar mee beginnen. Harm weet goed waar hij over praat aangezien hij al even mee draait in de financiële wereld.

Nadat hij zijn studie afrondde aan de Universiteit in Tilburg is hij in de financiële wereld beland en zich steeds meer gaan toespitsen op beleggen en slim investeren.

Harm heeft onder andere voor BinckBank, Fortis, De Volksbank en De Telegraaf, gewerkt werkte hier onder ander als financieel analist manager maar was ook actief op de afdelingen; verkoop, PR en business development.

Daarnaast was hij onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van diverse beleggingsplatformen online voor SNS bank en werkte hij mee aan het opstarten van SNS Fund Coach en specialiseerde zich in de ABN AMRO Bank Turbo’s.

Zeker niet de minste banen en een grote verantwoordelijkheid zoals je kunt zien. Op basis van deze informatie alleen al kunnen we dus stellen dat Harm absoluut voldoende ervaring en kennis in huis heeft.

Harm werkte dus o.a. voor deze financiële organisaties:

 • SNS bank
 • Fortis
 • VolksBank
 • ABN Amro
 • BinckBank

Harm van Wijk is al een begrip in de wereld van beleggen geworden. Dat Harm betrouwbaar is is een feit. Maar is De Trading Navigator Methode ook zo betrouwbaar?

TIP: Bekijk hier de training van Harm die hij speciaal afgelopen week heeft opgenomen >>

2 gedachten over “Rendement beleggen! Hoe werkt het eigenlijk?”

  • Hey J

   Je kan als je belegging hebt bijvoorbeeld in een bedrijf als PostNL of in een brede Index van Vanguard via Degiro of een andere broker kun je eenvoudig je rendement opnemen! Of het slim is om te doen is de vraag vaak is herinvestering een slimmere route. 🙂

   Ook een kleine online business ernaast beginnen of een extra hobby brengt vaak sneller rendement.

   Veel succes!

   Groet,
   Heiko

   Beantwoorden

Plaats een reactie