Waar aandelen kopen? Let even goed op!

Waar aandelen kopen? Deze beslissing maak je uiteraard niet zo maar zonder goed onderzoek. Waar je aandelen koopt is vooral ook een kwestie van prijs en kwaliteit. Lees hier verder.

LET OP: Beleggingsexpert Harm van Wijk geeft een gratis succesvol beleggen training, Bekijk hier de training van Harm die hij speciaal afgelopen week heeft opgenomen >>

Waar aandelen kopen

Als je graag wilt beleggen, is het goed om te weten waar je het beste aandelen kunt kopen. De wereld van aandelen kan redelijk ingewikkeld zijn. Dit geldt zeker voor iemand die voor het eerst in aanraking komt met aandelen of het beleggen daarvan. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel bedrijven die hulp bieden als je graag aandelen wilt kopen. Sommige bedrijven voorzien je van een passend advies, maar er zijn ook instellingen die het beleggen volledig van je overnemen.

Welke je kiest dat is afhankelijk van jouw eigen ervaring en eisen. Als je al weet welke aandelen je wilt kopen, kun je dat het beste op de beurs doen. Hier worden verreweg de meeste aandelen verkocht en zijn er tevens continue vertegenwoordigers van de beursgenoteerde bedrijven aanwezig.

Veel van hen houden zich bezig met het (ver)kopen van aandelen aan nieuwe klanten en beleggers. Anderen geven weer toelichting en advies. Op de vraag: waar kun je het beste aandelen kopen, is ook afhankelijk van de wensen die je zelf hebt. Wil je beleggen in een lokaal bedrijf? Of wil je graag aandelen kopen van een grote multinational?

Aandelen kopen. Waar en waarom?

Tegenwoordig wordt er het meeste belegd in aandelen. En dat is niet zo vreemd, want hiermee kun je namelijk veel geld verdienen zonder dat er daar veel werk voor hoeft te verrichten. Het enige dat je hoeft te doen is aandelen kopen en deze vervolgens goed in de gaten houden en monitoren. Als je aandelen wilt kopen is er verder niet zoveel tijd of energie vereist. Investeren in aandelen is dus erg effectief.

Bij het kopen van een aandeel word je voor een klein stukje eigenaar van een bedrijf of misschien wel een bank. Gaat het goed met de groei van dit betreffende bedrijf, dan pak jij een stukje van de winst omdat je aandelen hebt gekocht. Als je veel aandelen koopt van een specifieke onderneming, kun je op nog een aantal voordelen rekenen. Hierbij kun je denken aan inspraak bij aandeelhoudersvergaderingen of voorrang bij het uitdelen van nieuwe aandelen.

Harm ontdekte dit op de moeilijke manier maar dit hoeft niet voor jou!

Harm van dijk heeft als missie de particuliere beleggers te helpen. Waarom zou je denken? Omdat 90% van de particuliere beleggers namelijk geld verliest op de indexbeurs. Hoe kan dit anders zul je nu denken? Harm gaat niet voor jou vissen, maar hij gaat jou leren vissen.

Je moet altijd je klanten voorop stellen, niet op 1 paard wedden. Niet op aandelen, strategieën of mentoren. Leer dus zelf vissen

Spreid over verschillende bewezen strategieën in plaats van spreiden over aandelen. Hoe je dit allemaal kunt leren dat lees je verder in deze review.

“Je hoeft niet rijk te zijn om te investeren, maar je moet investeren om rijk te zijn”

Ken je al Expert Harm van Wijk?

harm

Maar wie is Harm van wijk precies? Laten we daar dit artikel maar mee beginnen. Harm weet goed waar hij over praat aangezien hij al even mee draait in de financiële wereld.

Nadat hij zijn studie afrondde aan de Universiteit in Tilburg is hij in de financiële wereld beland en zich steeds meer gaan toespitsen op beleggen en slim investeren.

Harm heeft onder andere voor BinckBank, Fortis, De Volksbank en De Telegraaf, gewerkt werkte hier onder ander als financieel analist manager maar was ook actief op de afdelingen; verkoop, PR en business development.

Daarnaast was hij onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van diverse beleggingsplatformen online voor SNS bank en werkte hij mee aan het opstarten van SNS Fund Coach en specialiseerde zich in de ABN AMRO Bank Turbo’s.

Zeker niet de minste banen en een grote verantwoordelijkheid zoals je kunt zien. Op basis van deze informatie alleen al kunnen we dus stellen dat Harm absoluut voldoende ervaring en kennis in huis heeft.

Harm werkte dus o.a. voor deze financiële organisaties:

  • SNS bank
  • Fortis
  • VolksBank
  • ABN Amro
  • BinckBank

Harm van Wijk is al een begrip in de wereld van beleggen geworden. Dat Harm betrouwbaar is is een feit. Maar is De Trading Navigator Methode ook zo betrouwbaar?

TIP: Bekijk hier de training van Harm die hij speciaal afgelopen week heeft opgenomen >>

1 gedachte over “Waar aandelen kopen? Let even goed op!”

Plaats een reactie