Hoe word ik rijk? Wanneer start je met investeren!

Hoe word ik rijk? Heb jij soms ook het gevoel dat het te laat is om rijk te worden? Met name vermogend want ‘rijk’ kan iedereen worden die zijn werk leuk vindt, ambitie heeft en een beetje skills. Maar echt vermogend is een ander verhaal.

Hoe word ik rijk

Er is een verschrikkelijk verhaal dat steeds weer in het nieuws komt met name de laatste tijd.

Het verhaal gaat als volgt: vele vele mensen hebben te lang gewacht met het beginnen van sparen of te investeren, degene die vroeg erbij waren, laten we zeggen in hun 20ste, zijn in een stuk betere positie om vermogend te worden en vervroegd met pensioen te gaan dan de mensen die zijn gestart achterin hun 30ste levensjaar. Maar hoe gaat het met de mensen die nooit aan sparen, investeren of financiële plannen hebben gedacht?

Hun zullen voor een mega verassing komen te staan. Meeste komen erachter dat ze nog helemaal niet met pensioen kunnen gaan. Hun zullen dan ook door moeten werken tot ze 68ste jaar zijn om rond te komen. Andere wie dachten dat ze ‘veilig’  zaten komen er achter dat hun pensioen steeds minder waard wordt en hun gespaarde geld niet voldoende zal zijn om alle gezonde jaren te overbruggen.

Dit doet mij denken aan een ouwe Chinese gezegde volgens mij was het van Confucius die gaat als volgt.

Het beste moment om een boom te planten is 10 jaar gelden. Het op één na beste moment is nu”

Het wordt mooi weer spelen om te zeggen dat je alles weer in kunt halen en je niet perse vroeg hoeft te beginnen met investeren. Maar er zijn vandaag genoeg mogelijkheden om financiële er wat sterker en positiever bij te komen te staan. Het heeft niks te maken met de lotterij te winnen.

Vandaag de dag verdienen veel mensen geld met het gebruik te maken van internet.

Je ziet vele mensen succesvol worden online niet alleen jonge ondernemers, maar ook investeerders, beleggers:

  • Mensen die ontslagen zijn uit vertrouwde vaste baan
  • Ouders die thuisblijven om voor hun kind te zorgen
  • Mensen die hun saaie 9-5 baan helemaal zat zijn
  • Gepensioneerde die ontdekken dat er niet veel is van rond te komen

Een persoonlijke achtergrond heeft hier niet veel mee te maken….al helemaal niet de locatie waar je bent. Zolang je internet en een normale laptop  hebt kun jij het ook. Ook al heb je in het verleden hier niet of nauwelijks nog mee gewerkt

Dus, waar ga jij deze nieuwe boom alvast planten? Om je leven nog aangenamer te maken. Wil je graag weten hoe?

Harm ontdekte dit op de moeilijke manier maar dit hoeft niet voor jou!

Harm van dijk heeft als missie de particuliere beleggers te helpen. Waarom zou je denken? Omdat 90% van de particuliere beleggers namelijk geld verliest op de indexbeurs. Hoe kan dit anders zul je nu denken? Harm gaat niet voor jou vissen, maar hij gaat jou leren vissen.

Je moet altijd je klanten voorop stellen, niet op 1 paard wedden. Niet op aandelen, strategieën of mentoren. Leer dus zelf vissen

Spreid over verschillende bewezen strategieën in plaats van spreiden over aandelen. Hoe je dit allemaal kunt leren dat lees je verder in deze review.

“Je hoeft niet rijk te zijn om te investeren, maar je moet investeren om rijk te zijn”

Ken je al Expert Harm van Wijk?

harm

Maar wie is Harm van wijk precies? Laten we daar dit artikel maar mee beginnen. Harm weet goed waar hij over praat aangezien hij al even mee draait in de financiële wereld.

Nadat hij zijn studie afrondde aan de Universiteit in Tilburg is hij in de financiële wereld beland en zich steeds meer gaan toespitsen op beleggen en slim investeren.

Harm heeft onder andere voor BinckBank, Fortis, De Volksbank en De Telegraaf, gewerkt werkte hier onder ander als financieel analist manager maar was ook actief op de afdelingen; verkoop, PR en business development.

Daarnaast was hij onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van diverse beleggingsplatformen online voor SNS bank en werkte hij mee aan het opstarten van SNS Fund Coach en specialiseerde zich in de ABN AMRO Bank Turbo’s.

Zeker niet de minste banen en een grote verantwoordelijkheid zoals je kunt zien. Op basis van deze informatie alleen al kunnen we dus stellen dat Harm absoluut voldoende ervaring en kennis in huis heeft.

Harm werkte dus o.a. voor deze financiële organisaties:

  • SNS bank
  • Fortis
  • VolksBank
  • ABN Amro
  • BinckBank

Harm van Wijk is al een begrip in de wereld van beleggen geworden. Dat Harm betrouwbaar is is een feit. Maar is De Trading Navigator Methode ook zo betrouwbaar?

TIP: Bekijk hier de training van Harm die hij speciaal afgelopen week heeft opgenomen >>

Plaats een reactie