Welke cryptocurrency moet je kopen? Hoe kun je het makkelijker maken!

Een van de meest indrukwekkende aspecten aan cryptocurrency maakt het ook meteen tot de ingewikkeldste: het duizelingwekkende aantal cryptocurrency projecten dat momenteel actief is.

TIP: Hoe Harm van Wijk beleggingsexpert en bekend van BNR zijn cliënten elk jaar gemiddeld 7,4% – 20,6% rendement krijgen via beleggen op de beurs (met kleine portefeuilles en crypto) Klik hier en ga direct naar de Gratis Training!

Volgens de meest recente tellingen, kun je maar liefst 30.000 verschillende cryptocurrency projecten kopen. Of eigenlijk, de munten van 30.000 projecten.

Maar wat als ik je vertel dat je specifieke stappen kunt nemen waardoor je beter kunt bepalen welke van de 30.000 cryptocurrency munten je moet kopen? Dan ben je vast benieuwd, waar ik het over heb!

Marktkapitalisatie

Marktkapitalisatie

Ook al wil je misschien het liefst zoveel mogelijk geld verdienen, is het niet verstandig om alleen naar kleine munten te kijken. Op veel websites wordt geadviseerd dat je het best naar projecten met kleine marktkapitalisaties kunt kijken. Hier zit namelijk nog het meeste groeipotentieel in.

De risico’s zijn daarentegen ook fors hoger. Dat terwijl grote projecten met grote marktkapitalisaties, nog net zo makkelijk kunnen verdubbelen. Snijd jezelf daarom niet in de vingers en kijk altijd naar de marktkapitalisaties. Boven de € 100.000.000 voelt toch net wat veiliger dan daaronder!

Handelsvolumes

Handelsvolumes

Sommige projecten lijken op het eerste gezicht interessant. Hoge marktkapitalisatie, interessant team en mooi verhaal. Maar dan zie je dat het handelsvolume laag is. Handelsvolumes onder de 50 miljoen geven meestal aan dat er weinig aandacht voor een bepaald project is. Voor mij een duidelijke rode vlag dat ik beter verder kan kijken.

Weinig informatie over team bekend

Zie je een cryptocurrency die je misschien wel wil kopen? Heb je eindelijk gevonden welke cryptocurrency je wilt kopen? Dan is het verstandig om nog naar twee zaken te kijken:

De activiteit op het GitHub account van de developers
Het team achter de cryptocurrency munt

Veel projecten komen op veel vlakken perfect over maar zitten vooral in de cryptocurrency om geld te verdienen. Er wordt weinig ontwikkeld (aan het project gebouwd) en ze willen zo min mogelijk zichzelf laten weten. Want mocht het een keer fout gaan, willen ze natuurlijk niet dat jij ze kunt vinden. Mijn tip? Kies alleen voor projecten waar je inzicht kunt krijgen in het team, eventueel de LinkedIn accounts en je kunt controleren of er actief ontwikkeld wordt (op het GitHub account)!

Echt een goede start met cryptocurrency maken? Begin dan met de AllesOverCrypto cursus!

Derek en Patrick van allesovercrypto
Derek en Patrick van allesovercrypto

Voordat je begint met het kopen van cryptocurrency munten, adviseer ik je eerst jezelf te verdiepen in de wereld die rondom cryptocurrency bestaat. Van Bitcoin tot Ripple, en van Decentralized Finance (DeFi) tot Automated Market Makers (AMM). Het is onmogelijk om van alles op de hoogte te zijn. Tenminste, niet als je een cryptocurrency cursus zou volgen.

In de cursus van AllesOverCrypto leer je de belangrijkste begrippen en principes van cryptocurrency. Door je basiskennis aan te sterken, strategieën te leren en toe te passen, ben je binnen korte tijd een stuk vaardiger in het handelen in cryptocurrency. En dat helpt je om eindelijk te bepalen welke cryptocurrency je moet kopen.

Lees hier mijn eigen ervaring met de AllesOverCrypto cursus

Plaats een reactie