Nieuwe cryptomunten 2021: Van Shiba tot metaverse check hier de top 3!

Nieuwe cryptomunten 2021? Elk jaar komen nieuwe cryptomunten uit. Vele hiervan blijven relatief onbekend of sterven zelfs een anonieme dood. Maar er zijn projecten die tot de verbeelding van crypto-experts en investeerders spreken. En er zijn óók munten die vrijwel onverklaarbaar moonen. Omdat ze viraal gaan en makkelijk via platformen als Robinhood en Coinbase te verhandelen zijn.

Nu het jaar 2021 op z’n einde loopt, is het goed om eens te kijken naar dit bewogen jaar op cryptogebied. Vrijwel alle munten hebben nieuwe hoogtepunten bereikt, maar zijn daarna weer flink wat ingeleverd. Krijgen we volgend jaar een nieuwe opleving? De volgende nieuwe cryptomunten van 2021 waren in elk geval de grootste movers.

LET OP: Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk: “X10 met crypto Onze belegging keer 10 in slechts een jaar!”: Klik en krijg de  introductieprijs

1. Shiba Inu

Shiba Inu

Deze memecoin, die net als Dogecoin is gebaseerd op de het Shiba Inu-hondenras, stond in oktober nog op 27 miljoen procent winst ten opzichte van het begin van dit jaar. Inmiddels is de hype, samen met de rest van de markt, tot bedaren gekomen. De vraag is of deze enorm speculatieve nieuwe cryptomunt uit 2021 in de toekomst net zo kan moonen. Het risico was en is hoog, maar Shiba Inu is wel een goed voorbeeld van de belachelijke winst die je met het handelen in cryptocurrencies kunt behalen.

2. Solana

Solana

Deze derde generatie blockchain is op weg om de snelste, veiligste en meest schaalbare blockchain te worden. Met zeer lage transactiekosten en een grote transactiecapaciteit, is dit voor enkele applicatie-ontwikkelaars een interessantere optie dan het dure en trage Ethereum. Solana komt nog maar net kijken en is één van de nieuwere cryptomunten met in 2021 een groei van meer dan tienduizend procent. En die groei lijkt nog lang niet voorbij te zijn.

3. Axie Infinity

Axie Infinity

Axie Infinity is niet alleen een cryptocurrency, maar ook een game dat op de Ethereum-blockchain draait. Dit spel is play-to-earn, wat betekent dat je er Axie Infinity-munten mee kunt verdienen. Dat vergt dan wel een investering in de vechtmonstertjes die Axies heten: je hebt er minstens drie van deze NFT’s nodig om je in de strijd te kunnen werpen.

De bijbehorende cryptomunt, die eind 2020 werd gecreëerd maar past in de loop van 2021 meer waard begon te worden, heeft meer dan 100.000% winst aangetikt. Kan Axie Infinity verder bouwen op zijn populariteit of wordt deze game vroeg of laat ingehaald door andere play-to-earn games?

4. The Sandbox

Een andere online game is The Sandbox, een metaverse waarin je met andere spelers kunt gamen in een 3D-omgeving. Je bouwt hierin aan online werelden en jouw creaties kun je eventueel verkopen aan andere spelers. De utility token van The Sandbox, die op de cryptoplatformen wordt afgekort tot SAND, heeft dit jaar meer dan 3.000% winst bijgetekend. En omdat deze virtuele wereld al sinds 2011 actief is, heeft hij een flinke voorsprong op andere metaverse-games. Dat belooft veel voor de toekomst, want zeg nou zelf: wie uit jouw omgeving speelt er anno 2021 al metaverse-games? Het potentieel is enorm.

Wil je graag een betrouwbare en echte ervaren trader? Bekijk dan eens mijn volledige review van Harm van Wijk met zijn unieke course en cryptoproducten.

Plaats een reactie