Investeren in crypto: 2021 was een fantastisch jaar voor ons!

Investeren in crypto? 2021 was een fantastisch jaar voor cryptocurrencies. Een nieuwe golf mensen is voor het eerst gaan investeren in crypto, na eerdere booms in 2017 en 2013. Maar nog steeds blijven deze digitale munten een mysterie voor veel mensen.

Zijn het indianenverhalen of is het echt zo dat tieners in mum van tijd miljonairs zijn geworden met een kleine investering in een onbekende cryptomunt? En als dat zo is, hoe kun jij dan hetzelfde doen?

LET OP: Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk: “X10 met crypto Onze belegging keer 10 in slechts een jaar!”: Klik en krijg de  introductieprijs

Waarom investeren in crypto?

Waarom investeren in crypto

De crypto-pioniers, die inmiddels miljonairs of miljardairs zijn, hebben altijd volgehouden dat ze crypto-munten kochten voor de technologie. Omdat ze zeker waren van een digitaal-financiële toekomst. Dat mag dan wel zo zijn, maar de bijwerking van een dikgevulde portemonnee is natuurlijk ook prettig!

Of je nu heilig gelooft in een toekomst van digitale munten of simpelweg een leuke duit wilt verdienen, investeren in crypto is iets wat zelfs traditionele Wall Street-beleggers tegenwoordig doen. Je kunt er vrijwel niet de mist mee ingaan, of toch wel?

Je inleg vertienvoudigen

Je inleg vertienvoudigen

De huidige dollars en euro’s lijken ten dode opgeschreven. Er wordt steeds meer geld in de economie gepompt en dat geld wordt al lang niet meer door goud gedekt. Tegelijkertijd zijn de crypto’s aan stevige opmars bezig. Deze digitale munten zijn niet te vervalsen, er is een beperkte hoeveelheid van en de vraag ernaar groeit. Geen wonder dat hun wisselkoersen maar blijven stijgen. Zó veel dat het goed mogelijk is om je inleg in pakweg een jaar te vertienvoudigen.

Alleen al in 2021 is Bitcoin drie keer zoveel waard geworden, is Ether in waarde verzesvoudigd en is de prijs van Solana ruim honderd keer gestegen. Die laatste munt laat zien waar je die spectaculaire winsten moet najagen: in de altcoins. Maar zonder de juiste tips en inzichten is de kans groot dat je in de verkeerde projecten investeert. Dan is de winst stukken lager dan je hoopt en kun je zelfs geld verliezen.

De cursus X10 Met Crypto helpt beginnende crypto-investeerders om de juiste munten te kiezen. Je ontvangt een dijk van een basiscursus, waarna het echte werk kan beginnen. Dankzij de koop- en verkoopsignalen en de persoonlijke coaching kun je duizend euro in tienduizend omtoveren, of tienduizend in honderdduizend. En dat binnen een jaar!

Lees hier mijn hele review van een trading expert Harm van Wijk.

Begeleiding van ervaren crypto-traders

Begeleiding van ervaren crypto-traders

X10 Met Crypto is in elkaar gezet door twee personen. De eerste daarvan is beleggingsexpert Drs. Harm van Wijk. Als oprichter van Beleggen.com en beleggingsadviseur heeft hij meer dan 30 jaar ervaring in investeren en onderwijzen. Hij is bekend om zijn boek over beleggen, maar wordt ook regelmatig gevraagd om aan te schuiven bij tv-programma’s.

De tweede maker van X10 Met Crypto is een ware crypto-expert. Jan Robert Schutte en Harm van Wijk is een early adopter van crypto’s en heeft een diepgaande technische kennis over o.a. blockchain-toepassingen. Hij adviseert crypto-startups bij ICO’s en is de crypto-goeroe van Beleggen.com.

Plaats een reactie