Hoe kan ik cryptocurrency kopen? TOP 5 tips voor de start!

Wist jij dat er nog nooit zoveel mensen in een maand tijd cryptocurrency gekocht hebben als afgelopen maand? Het lijkt steeds gewoner te worden om in Nederland cryptocurrency te kopen.

Dat zorgt er dan ook voor dat je meer en meer mensen tegenkomt die hier ervaring mee hebben. Toch is het altijd verstandig om een goede uitleg te lezen over het kopen van cryptocurrency kopen voordat je dit zelf gaat doen.

TIP: Hoe Harm van Wijk en zijn cliënten elk jaar gemiddeld 7,4% – 20,6% rendement krijgen via beleggen op de beurs (met kleine portefeuilles en crypto) Klik hier en ga direct naar de Gratis Training!

Het is namelijk helemaal niet zo ingewikkeld om cryptocurrency te kopen. Wat vooral belangrijk is, is dat je weet wat je kunt doen om dit zo veilig en efficiënt mogelijk te doen. Als je niet precies weet wat je moet doen ben je veel langer bezig dan nodig is. Met mijn uitleg heb je binnen korte tijd de cryptocurrency gekocht die je graag zou willen hebben! Graag een betrouwbare en eenvoudige broker? Bekijk Kraken eens.

Waar kun je allemaal cryptocurrency kopen?

Waar kun je allemaal cryptocurrency kopen

Zoals je misschien wel hebt kunnen zien, kom je tegenwoordig overal advertenties tegen van websites waar je cryptocurrency kunt kopen. Persoonlijk kies ik alleen voor de websites die al jarenlang als een fijne en betrouwbare verkoper van cryptocurrency bekend staan.

In Nederland is de grootste verkoper van cryptocurrency Bitonic. Hier kun je onder andere terecht voor Bitcoin. Na het kopen van Bitcoin kun je de Bitcoin bewaren of op een exchange (beurs) omruilen voor een andere munt.

Op diverse andere websites, zoals Litebit en Bitvavo, kun je veel meer verschillende munten kopen. Ook dit zijn Nederlandse websites die een vergunning hebben om cryptocurrency te verkopen. Net als Bitonic, kun je de munten ook vanaf deze websites naar een exchange sturen. Daar kun je dan in nog veel meer munten jouw aangekochte munt omwisselen.

De beste manier om cryptocurrency te kopen

De beste manier om cryptocurrency te kopen

Sinds kort heeft de grootste en volgens velen beste exchange het wel heel makkelijk gemaakt om voor Nederlanders cryptocurrency te kopen. Ik heb het natuurlijk over Binance. Op Binance kan je via iDEAL een storting doen en direct je Euro’s omwisselen in cryptocurrency.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is op Binance een account aan te maken. Vervolgens laat je aan Binance zien dat jij de persoon bent die bij dit account hoort door middels een verificatieproces je identiteit te verifiëren. Daarna kun je met iDEAL het gewenste bedrag in Euro’s storten en kun je eenvoudig je Euro’s omwisselen naar cryptocurrency. Zo makkelijk is het!

Wacht met cryptocurrency kopen! Lees dit eerst

Derek en Patrick van allesovercrypto
Derek en Patrick van allesovercrypto

Weet je al welke cryptocurrency je wilt kopen? Ik kan je verzekeren dat je betere keuzes maakt, als jij jezelf nog beter verdiept in cryptocurrency. Dat kun je volgens duizenden mensen momenteel het best doen door de crypto cursus van de jongens van AllesOverCrypto te volgen. Hier leer je de belangrijkste principes en ontdek je crypto projecten die ‘the next big thing’ kunnen worden.

Volg een cryptocurrency cursus en voorkom veel gemaakte fouten

Mijn belangrijkste advies? Volg alsjeblieft een goede cursus waar je de belangrijkste beginselen van cryptocurrency door een expert uitgelegd krijgt. Te veel beleggers maken fouten die eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden. Omdat er te snel zonder enige overweging in deze zeer turbulente wereld gestapt wordt, kost dit onnodig veel geld.

Dat terwijl je met de uitleg van een stel experts, zoals het team achter AllesOverCrypto, een vliegende start had kunnen hebben. Gelukkig ben jij (waarschijnlijk) nog niet van start gegaan met het beleggen in cryptocurrency. Daarom is dit het perfecte moment om je minstens wat verder te verdiepen in de AllesOverCrypto cursus.

Ik kan je verzekeren dat je er de kennis uithaalt waarmee je een goed begrip krijgt van de nieuwe valuta.

Lees hier mijn eigen ervaring met de AllesOverCrypto cursus

Plaats een reactie