Cryptocurrency voor beginners: welke geheime cursus en 3 machtige tips!

Ben jij een beginner in de wereld van cryptocurrency? Dan vertel ik je graag de beste tips en cursus voor cryptocurrency! Lees snel verder.

Cryptocurrency is ingewikkeld en wordt elke dag ingewikkelder. Tenminste, dat is wat al die artikelen over cryptocurrency je doen denken. Want alhoewel de techniek waarop cryptocurrency gebaseerd is voor velen lastig te begrijpen is, zijn de beginselen dat niet.

TIP: Gratis online Bitcoin Training? Zo begin je met Bitcoin & cryptomunten Klik hier en ga direct naar de Gratis Training >>

Cryptocurrency is een digitale valuta met veel voordelen op het gebied van snelheid en veiligheid. Overheden, bedrijven en particulieren kunnen in een toekomst waar cryptocurrency het enige betaalmiddel is, makkelijker en beter transacties maken. Of dat nu transacties van geld of data zijn.

Voor beginners is dit alles wat jij over cryptocurrency moet weten.

Maar jij wilt mogelijk ook wat kunnen handelen in cryptocurrency. Want dat is uiteindelijk waar je geld kunt verdienen. Tenminste, als je de juiste keuzes maakt.

Wie cryptocurrency als beginner wilt leren, is op de juiste plek aangekomen. Ik leg je uit:

  • Wat je over handelen in cryptocurrency moet weten
  • Welke valkuilen je moet vermijden
  • Welke cryptocurrency beginnerscursus onmisbaar is

Voordat je begint met het kopen en verkopen van cryptocurrency is het ontzettend belangrijk dat jij je meer in cryptocurrency verdiept. Hierdoor voorkom je dure fouten en begin je met een vliegende start!

Wat je over handelen in cryptocurrency moet weten

Wat je over handelen in cryptocurrency moet weten

Wie in januari 2018 cryptocurrency riep, kon rekenen op de aandacht van een groot aantal mensen. Twee maanden lang kocht iedereen cryptocurrency. Familieleden, vrienden en zelfs de bakker op de hoek had het erover.

Iedereen die het destijds over cryptocurrency had, zal het er ondertussen niet liever over hebben. De markt voor cryptocurrency was namelijk opgeblazen waardoor de onvermijdelijke bubbel zou klappen. En dat heeft het zeker gedaan, met verliezen tot wel 90%.

Ondertussen is de cryptocurrency markt gestabiliseerd en is het een perfect moment als beginner in te stappen. De prijzen van cryptocurrency zijn te vergelijken met ongeveer een jaar voor de enorme hype, waardoor je nu wel tijdig kunt instappen.

Je moet echter nog veel leren om op een veilige en verantwoorde manier cryptocurrency te kunnen kopen en verkopen. Daarom adviseer ik je de volgende hoofdstukken grondig door te nemen. Hier vind je belangrijke informatie om fouten voor beginners met cryptocurrency te voorkomen.

Vermijd deze cryptocurrency valkuilen

Vermijd deze cryptocurrency valkuilen

Cryptocurrency levert je mogelijk een mooi extra inkomen op. Het is daarentegen ook in staat je duizenden euro’s te kosten. Bijvoorbeeld wanneer je niet goed weet hoe je met cryptocurrency om moet gaan.

Er zijn veel manieren om je cryptocurrency te verliezen of aankopen te doen die waardeloos blijken te zijn. Al deze manieren zijn gelukkig makkelijk te vermijden. Het enige wat je moet weten, is wat je absoluut niet moet doen. En de volgende valkuilen helpen je daar al een stuk bij.

Doe niets voordat je voldoende over cryptocurrency weet

Pas als je weet wat cryptocurrency exchanges zijn, hoe je een veilige wallet kunt aanmaken en op welke manier je deze kunt beschermen, is het tijd om cryptocurrency te kopen.

De wereld van cryptocurrency is niet lastig als je de basisbeginselen beheerst. Als je weet welke crypto’s je moet kopen, waar je ze bewaart en hoe je ervoor zorgt dat je bij een eventueel verlies van je logingegevens je account herstelt.

Zorg ervoor dat je jouw wallet goed beveiligd

Zorg ervoor dat je jouw wallet goed beveiligd

Vanaf het moment dat je cryptocurrency kunt kopen en verkopen, heb je de beschikking over een wallet. Een Wallet is een portemonnee waar je jouw cryptocurrency in opslaat, alleen dan digitaal.

Het is zoals je begrijpt voor iedereen, cryptocurrency beginners of niet, enorm belangrijk dat dit op een goede manier wordt gedaan. Dat wil zeggen dat je een lastig wachtwoord kiest en two-factor authentication activeert.

Koop alleen cryptocurrency die je begrijpt

Heeft iemand je een tip gegeven? Of heb je op een willekeurige website iets over een cryptomunt gelezen?

Beginners kopen vaak (te) impulsief cryptomunten. Ze doen onvoldoende onderzoek en weten vaak zelfs niet wat de basis van een cryptocurrency munt is.

Mijn advies is om alleen cryptocurrency munten te kopen waarvan je de werking begrijpt. Wat heb je precies gekocht? Waar is de munt toe in staat?

Door op dit soort vragen antwoord te geven, voorkom je dat je een kat in de zak koopt.

Welke cryptocurrency beginnerscursus onmisbaar is

ebooks Derek en Patrick van allesovercrypto

Ik heb je op deze pagina een klein deel van de cryptocurrency beginner tips gegeven. Er zijn er namelijk honderden meer. De enige manier om deze tips te weten te komen, is door een goede cryptocurrency cursus te volgen. En daar vertel ik je graag meer over.

De cryptocurrency beginnerscursus van Alles over Crypto heeft zich de afgelopen jaren behoorlijk bewezen. Duizenden Nederlanders hebben deze cursus gevolgd om net als jou veel gemaakte fouten te voorkomen.

Je wilt straks met een gerust en veilig gevoel cryptocurrency kunnen kopen en verkopen. Je wilt je niet iedere seconde afvragen of je niet iets fout doet. En door een cryptocurrency beginners cursus te volgen, zorg jij ervoor dat je dit soort fouten voorkomt.

Ik heb op een aparte pagina deze cryptocurrency cursus van begin tot eind besproken. Ik nodig je daarom uit om mijn Alles over Crypto beginnerscursus review te lezen!

Plaats een reactie