Beleggingscursus? Waarom je niet zonder cursus moet beleggen!

Beleggingscursus? In een tijd waar meer Nederlanders dan ooit beleggen, is de kennis van de gemiddelde belegger ook minder dan ooit. Een disbalans wat uiteindelijk niet ten goede komt van de startende belegger.

Het is dan ook geen verrassing dat de cursussen die zich exclusief op beleggen richten storm lopen. Voor veel mensen is het de manier om de basiskennis te versterken alvorens er beleggingen gedaan worden. En om eerlijk te zijn, is dat maar goed ook.

Door een goede cursus over beleggen te volgen, verzeker jij jezelf dat je met een solide basis aan de slag gaat. Dit kan er mogelijk voor zorgen dat je veel gemaakte fouten voorkomt. En dat is wel zo handig als je met echt geld beleggingen doet.

In dit artikel geef ik je een idee hoe een cursus beleggen er precies uitziet. Natuurlijk adviseer ik je ook de cursus waar momenteel de meeste beginnende beleggers voor kiezen. En ook dat is niet zonder reden.

LET OP: Gratis Exclusieve Online Training van Harm: “De insider geheimen die elke particuliere belegger kan gebruiken waarvan professionele beleggers niet willen dat u ze weet”: Klik en Reserveer nu Gratis jouw plek

Waarom je niet zonder beleggingscursus moet starten

Waar het ene aandeel het hele jaar rondom dezelfde prijs beweegt, kunnen andere aandelen vele malen meer waard worden of juist met een fractie van de originele waarde eindigen. Kortom; het kan voor de beginnende belegger een mijnenveld zijn om de juiste keuzes te maken.

Voor jou is het waarschijnlijk al duidelijk dat een cursus beleggen verstandig is. Maar weet je ook waarom?

Een van de belangrijkste redenen om een cursus beleggen te volgen, is zodat je weet wat je doet. De financiële markten zijn genadeloos. Als jij niet de juiste keuzes maakt, betekent dit dat je aan de verliezende kant staat. De financiële markt kent namelijk bij iedere transactie een winnaar en verliezer. En het doel is dat jij zo vaak mogelijk aan de winnende kant staat.

Leer de juiste keuzes op basis van data te maken

Leer de juiste keuzes op basis van data te maken

Professionele beleggers hoeven geen cursus beleggen te volgen. Zij hebben personeel of adviseurs die ze van de kennis voorzien die ze nodig hebben om hun keuzes te maken. Ze beleggen op basis van data. Niet op basis van voorgevoel of emotie. Want dat is misschien wel de grootste fout die door beginnende beleggers wordt gemaakt.

Als beginnende belegger moet je begrijpen wanneer je welke keuzes maakt. En daar heb je goede data voor nodig. In de beste cursussen over beleggen, leer je waar je deze data vandaan kunt halen en hoe je deze data kunt gebruiken om je keuzes te maken.

Mijn favoriete beleggingscursus om te leren?

Voorbeeld webinar Harm van Wijk

Dat is de Trading Navigator. Een uitgebreide cursus waarin beleggen op basis van data en software uitgebreid aan bod komt. Ervaren belegger Harm van Wijk neemt je mee langst de beste strategieën en geeft je de kans om zijn software te gebruiken.

Op deze pagina ga ik dieper op deze cursus voor beginnende beleggers in. Lees je verder?

Wanneer je De Trading Navigators aanschaft ga je het volgende ervaren:

  • Hoe jij een maandelijks inkomen bouwt zonder veel tijd te investeren of risico te lopen

Dit zijn geen kleine beloftes maar in de praktijk bewezen voordelen! Wil je graag gebruik maken van De Trading Navigator? Gebruik dan nu de onderstaande kortingslink. Dan ben jij namelijk veel goedkoper uit!

LET OP: Harm heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik deze kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent

Ik hoop dat deze informatie over De Trading Navigator je antwoord geeft op de vragen die je had!

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan op dit artikel. In de meeste gevallen kom ik er dezelfde nog op terug.

Ik wens je veel succes en vooral plezier met De Trading Navigator Methode van financieel expert Harm van Wijk!

Nu heb JIJ nog één keuze…

Ja, ik wil 20 % rendement maken zonder stress en in minder dan 10 minuten per week >>

*let op, ik ben geen financieel planner, je moet zelf altijd goed je eigen onderzoek doen ook omdat ik jouw financiële situatie niet ken of beleggingsadvies of -service geef.

Plaats een reactie