Crypto airdrop: Hoe kun je geld verdienen met deze airdrops?

Crypto airdrop? Zijn voor mensen die nog nooit met cryptocurrency te maken hebben gehad, een van de meest onbegrijpelijke onderdelen. Een airdrop is namelijk het best te vergelijken met gratis geld. Je hoort het goed. Gratis geld.

Natuurlijk zit het iets anders in elkaar maar komt het verrassend in de buurt van gratis geld. Door van een dienst gebruik te maken of een kleine tegenprestatie te leveren, krijg je middels een airdrop daar een beloning voor. Deze beloning wordt aan iedereen op een vooraf gekozen moment gegeven. Soms krijgt iedereen evenveel en de andere keer wordt een verdeling gekozen die past bij de tegenprestatie.

Kortom, veel om over te weten te komen.

TIP: De rest van je leven zul je weten hoe je geld verdient met crypto? Gratis Online Bitcoin Training!  Zo begin je met Bitcoin & cryptomunten Klik hier en ga direct naar de Gratis Training >>

Wat is een airdrop?

Wat is een airdrop

Een airdrop is een actie waarbij een aantal mensen een specifieke munt ontvangt. Bij een airdrop, worden de munten over een groep mensen verspreid die daar recht op hebben. Wie er precies recht op heeft, kan onder andere afhangen of:

  • Er van een bepaalde dienst of service gebruik gemaakt is
  • Of je in het bezit bent van een specifieke crypto munt
  • Of je hebt meegeholpen aan de promotie van een project of crypto munt

Dit zijn de drie meest voorkomende redenen waarom iemand wel of geen airdrop krijgt. Bij tal van projecten kunnen er echter andere redenen zijn waarom je wel of geen airdrop ontvangt.

Wat zijn bekende airdrops?

Door de jaren heen hebben mensen gigantische geldbedragen kunnen verdienen aan airdrops. Een van de meest recente airdrops is de Uniswap airdrop. September 2020 werd bekend dat gebruikers van Uniswap v1 een airdrop zouden ontvangen van minimaal 400 tot maximaal 2000 munten. Met zelfs de kleinste airdrop, zou je op het moment van schrijven al een geldbedrag van € 10.000 gratis hebben gehad. Er zijn ook voorbeelden van mensen die airdrops ter waarde van € 100.000 uit de Uniswap airdrop hebben gehad!

Een andere bekende, recente airdrop is de 1inch drop. Deze airdrop kwam niet 1 maar zelfs 2 keer voor. In eerste instantie ontvingen alle gebruikers van de 1inch exchange de airdrop. Mensen die wel Uniswap gebruikt hadden maar nog geen 1inch, konden enkele maanden later een nog grotere airdrop krijgen om overgehaald te worden de 1inch exchange te gebruiken.

Op de hoogte zijn van alle airdrops?

Er zijn verschillende manieren waarop je zelf slim om kunt gaan met airdrops. Een van de makkelijkste manieren is om een groep professionele crypto beleggers te volgen. En door aan de AllesOverCrypto cursus deel te nemen, kom je in een community terecht waar dit soort onderwerpen de dagelijkse kost zijn.

AllesOverCrypto heeft niet alleen een ontzettend handige cursus waar de belangrijkste onderwerpen op dit gebied aan bod komen. Je komt er namelijk ook in contact met andere crypto-fanatiekelingen. Kortom de perfecte manier om altijd op de hoogte te zijn!

Wil je meer over AllesOverCrypto te weten komen? Dan kan dat op deze review pagina!

Plaats een reactie