Review X10 Met Crypto: Volledige Review 2021 aanrader of niet?

Review X10 Met Crypto? Grote winsten behalen met het verhandelen van cryptocurrencies: iedereen lijkt wel iemand te kennen voor wie dit een realiteit is. Een handig neefje, een collega die eigenlijk al ontslag zou kunnen nemen, of een gewiekste ondernemer die een deel van zijn winst in Bitcoin en altcoins heeft gestoken.

Hoe dan ook, de cryptowereld staat nog in de kinderschoenen. Volgens experts is dit tijdperk vergelijkbaar met de dotcom-zeepbel van 1999. De ware innovatie en de werkelijke klappers komen pas over enkele jaren. Dat betekent dat je er nog ruim op tijd bij bent.

Maar hoe begin je met crypto’s? Wie kan je begeleiden? Hoe voorkom je dat je in een flutcoin investeert en al je spaargeld kwijtraakt? Eén van de oplossingen die we tegenkwamen, is een Nederlands programma: X10 met Crypto. Laten we eens kijken of het iets is.

LET OP: Exclusieve Training Van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte: “X10 met crypto Onze belegging keer 10 in slechts een jaar!”: Bekijk hier de speciale kortingspagina! >>

Wat is X10 Met Crypto? 

Wat is X10 Met Crypto

We vinden het moeilijk om X10 Met Crypto in een hokje te duwen. Dat komt doordat het zo’n groot pakket is, dat bestaat uit allerlei elementen en tools. Maar goed, als je ons het mes op de keel zet, zouden we zeggen dat dit een cursus is. En dat klopt, want kopers krijgen maar liefst zes weken lang crypto-onderwijs.

Daarnaast helpt dit pakket je met je dagelijkse beslommeringen als crypto trader. Met andere woorden: je krijgt koop- en verkoopsignalen van de makers, je krijgt inzage in hun portefeuille en hebt toegang tot Q&A-sessies. Ook krijg je crypto-coaching.

Wie zijn de makers van deze cursus?

Harm van Wijk review

X10 Met Crypto is niet door zomaar een internetmarketeer in elkaar gedraaid. Eén van de gezichten achter dit pakket is beleggingsexpert Drs. Harm van Wijk. Hij is de oprichter van Beleggen.com en heeft meer dan 30 jaar ervaring in beleggingsadvies voor particulieren. Hij heeft een beleggingsboek geschreven en regelmatig wordt hij gevraagd om aan te schuiven bij tv-programma’s.

Ook zit crypto-expert Jan Robert Schutte achter dit product. Hij was een early adopter van cryptomunten en adviseert crypto-startups over o.a. Initial Coin Offerings (ICO’s). Jan Robert is de crypto-expert van Beleggen.com.

Voor wie is X10 Met Crypto bedoeld?

Voor wie is X10 Met Crypto bedoeld

De zogeheten cryptocurrencies vormen volgens velen de financiële toekomst die het traditionele banksysteem gaan vervangen. De verwachtingen zijn hooggespannen en er wordt dan ook driftig gespeculeerd in de cryptomarkten. Dusdanig dat je inleg vertienvoudigen niet eens zo’n rare belofte is. Ga maar na: ten tijde van dit schrijven staat Bitcoin drie keer zo hoog als een jaar geleden, Ether is zes keer over de kop gegaan, en Solana is maar liefst honderdmaal in prijs gestegen.

Deze cursus is voor iedereen bedoeld die geld wil verdienen met het verhandelen van cryptomunten. Dus niet zozeer voor wie wekelijks een tientje in één munt steekt en aan ‘HODLing’ doet, maar voor de actieve trader, die versnelde kapitaalgroei wil. Ook al heb je wat kennis, de zes weken durende cursus legt een stevige basis waarmee je overtuigd wordt van het toekomstpotentieel en waarmee je het kaf van het koren leert scheiden.

Wat zijn de voordelen van X10 Met Crypto?

Wat zijn de voordelen van X10 Met Crypto

Dit pakket is zeer compleet. Zowel beginners als gevorderden steken heel wat op van de cursusmodules. Prettig aan de cursus is dat cursisten niet in het diepe worden gegooid. Want het gaat niet alleen om de kennis die je hebt, maar ook om je emoties onder controle houden.

De koop- en verkoopsignalen helpen je om kansen en bedreigingen te zien vóórdat het gros van de crypto-beleggers die ziet.

Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding?

Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding

X10 Met Crypto kost momenteel € 997. Bekijk daarom onze kortingspagina met een kortingsactie. Voor dit bedrag krijg je een cursus, maar ook 1-op-1 crypto coaching en groeps-calls waarin je vragen kunt stellen. De tips helpen je in theorie om je kapitaal in één jaar te vertienvoudigen.

Deze cursus is dus niet voor iemand bedoeld met een kapitaal van slechts honderd euro. Dan haal je in een jaar niet meer dan de kosten van deze cursus eruit. Voor beleggers met een belegbaar kapitaal vanaf pakweg duizend euro, naast de kosten van X10 Met Crypto, is dit een interessante optie. Let trouwens wel op dat je nog belasting over je crypto-winsten moet betalen. Maar daar vertelt deze cursus ook meer over.

Eindoordeel: aanrader of niet?

Eindoordeel aanrader of niet

Crypto-beleggen is hot. We zitten middenin een bull market met voorlopig nog geen eind in zicht. Dat betekent dat er veel te verdienen valt, zelfs als je niets anders doet dan je investering vasthouden.

Traders kunnen nóg sneller winst maken, en daar helpt X10 Met Crypto bij. Heb je minimaal tweeduizend euro liggen, dan heb je de investering in dit pakket gauw terugverdiend. En wie weet hoeveel extra winst je gaat maken dit decennium. Aanrader!

Niks van wat je leert op dit blog is financieel advies, alles wat je doet met de kennis die je via mij krijgt is 100% je EIGEN verantwoordelijkheid. Je bent een volwassen man / vrouw, je kunt eigen keuzes maken, en niemand is verantwoordelijk voor jouw keuzes en de resultaten. Er zitten geen garanties op dit programma. Doe altijd je eigen research!

Plaats een reactie