Nieuwe cryptomunten: Groter winst bij de nieuwste cryptomunten

De cryptomarkten zijn weer volop in beweging. Bitcoin, de bekendste en grootste cryptomunt, heeft dit jaar al 70% aan waarde bijgeschreven. Een stijging waarvan je op de aandelenmarkt alleen maar kunt dromen.

Maar het kan nog veel gekker: altcoins maken veel grotere sprongen. Zo is de Ether dit jaar ruim 400% duurder geworden en is Polygon ruim 10.000% omhoog gegaan.

LET OP: Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk: “X10 met crypto Onze belegging keer 10 in slechts een jaar!”: Klik en krijg de  introductieprijs

Juist, je leest dat goed. Tien. Duizend. Pro. Cent. En er zijn méér munten zoals Polygun. Wat die met elkaar gemeen hebben? Vaak gaat het om gloednieuwe munten. Munten die, als ze net worden uitgegeven, nog een lage waarde en een enorm groeipotentieel hebben.

Groter winstpotentieel bij nieuwe cryptomunten

Groter winstpotentieel bij nieuwe cryptomunten

Het is een feit: gevestigde cryptomunten zoals Bitcoin en Ether reageren niet meer zo snel op marktontwikkelingen als nieuwe cryptomunten. In Bitcoin en Ether zijn grote bedrijven, banken en pensioenfondsen gestapt, die aan de lange termijn denken. In de kleinere, nieuwe cryptomunten zit veel durfkapitaal. Van professionele traders of enthousiaste hobbyisten.

Nu moet ik hier wel een kanttekening bij plaatsen. Nieuwe cryptomunten mogen dan wel een groot winstpotentieel hebben, maar de kans is net zo groot dat een munt nooit van de grond komt, een langzame dood sterft of zelfs één grote oplichterij blijkt te zijn. Het is dus belangrijk om enorm goed onderzoek te doen voordat je je geld ergens in steekt.

Interessante nieuwe cryptomunten

Interessante nieuwe cryptomunten

Nieuwe cryptomunten hebben een groot groeipotentieel; al helemaal als je hun use case aan een nieuwe trend koppelt. Daarbij kun je denken aan NFT’s, aan het metaverse of aan gedecentralizeerde financiën oftewel DeFi.

Nu ben ik geen financieel adviseur, maar wel een fervent investeerder. De volgende munten heb ik op het oog voor eventuele aankoop. Dit zijn relatief nieuwe cryptomunten die nog een flink eind omhoog kunnen.

EverGrow Coin

EverGrow Coin

De EverGrow Coin (EGC) is in oktober 2021 ontstaan. De makers zijn bijzonder ambitieus: ze willen dat EGC volgend jaar al tot de top 20 van grootste cryptomunten behoort. Op zich niet eens ondenkbaar, want kijk maar eens wat er dit jaar met Dogecoin en Shiba Inu is gebeurd.

EverGrow is een compleet ecosysteem, met o.a. een platform voor contentcreatie, een NFT-marktplaats en een play-to-earn game. HODLers worden beloond met rente. Daarnaast wordt periodiek een aantal EGC’s uit de roulatie gehaald en ‘verbrand’. Daardoor kan de prijs van deze munt alleen maar stijgen.

Avalanche

Avalanche (AVAX) is een concurrent van Ethereum. Met een veel hogere transactiecapaciteit is het goedkoper om smart contracts op deze blockchain te huizen. Binnen slechts twee seconden is een transactie op Avalanche goedgekeurd.

Het netwerk is begin 2021 gelanceerd en er zitten nu al enkele knallers van gedecentraliseerde apps op. Daartoe behoren handelsplatform Trader Joe, marktplaats NFT Trade en DeFi-protocol Aave. De munt zelf is dit jaar al meer dan 4.000% in waarde gestegen.

Decentraland

Het metaverse staat de laatste maanden enorm in de belangstelling. Digitale werelden, waarin we in de toekomst een groot deel van onze vrije tijd zullen doorbrengen, hebben een enorm groeipotentieel en Decentraland (MANA) is één van de grootste metaverses.

Deze nieuwe cryptomunt is dit jaar ruim 4.000% duurder geworden. Dat is inclusief de enorme dip aan het einde van 2021. Een dip die weer ruimte maakt voor extra groei in 2022. Profiteer jij tijdig van die kans?

Plaats een reactie