Hoe kan ik geld verdienen met bloggen? 9 Tips over Affiliate Marketing!

Dus jij wil online geld verdienen maar denk dat dit moeilijk is? Think again.

In no-time heb je een WordPress-website opgetuigd en kun je jouw gedachten met de wereld delen. In dit artikel beantwoord ik de vraag hoe je geld kan verdienen met bloggen.

TIP: Voordelig Starten met de Affiliate Marketing Revolutie? Klik hier en ga direct naar de kortingspagina >>

1. Word affiliate en verdien dagelijks commissie

Word affiliate en verdien dagelijks commissie

Eén van de meest populaire manieren om geld te verdienen met bloggen, is door affiliate te worden. Een affiliate promoot producten (of diensten) en krijgt commissie als een lezer een aankoop doet. Die affiliate-commissie kan variëren van 1% tot wel 75%, afhankelijk van het product.

Zo zou je affiliate kunnen worden van Bol.com of van Amazon.nl om producten uit hun webwinkels te promoten.

Wat het best werkt is het promoten van producten in informatieve blogposts. Het promoten moet er niet te dik op liggen!

Ik heb onderaan deze post nog mijn suggestie gedaan van de beste instapcursus die jij kan volgen hiervoor.

2. Geld verdien aan je fans

Geld verdien aan je fans

Het platform Patreon is gemaakt voor content creators en influencers die een vaste inkomstenstroom willen genereren. Je kunt met dit platform verschillende niveaus creëren waarop lezers je kunnen belonen en aanmoedigen om méér content te publiceren.

Een veel voorkomend maandbedrag is $5. Aan de superfans zou je $10 per maand kunnen rekenen met toegang tot een geheime Facebookgroep of een maandelijkse Q&A.

3. Verdien geld met het verkopen van een online cursus

Verdien geld met het verkopen van een online cursus

Jouw website gaat natuurlijk over een thema waar je veel over weet of zelfs passie voor voelt. En na al dat bloggen ben jij een ware expert geworden. Dus waarom zou je geen cursus aan je lezers aanbieden?

Bedenkt welk groot issue van je lezers jij kunt oplossen met jouw cursus. Past jouw cursus in de categorieën gezondheid, relaties en geld verdienen, dan is de kans op succes het grootst. Een beetje goede cursus kun je makkelijk voor € 99 of méér verkopen.

Udemy is een bekend platform hiervoor, maar ook via Teachable draai je vrij eenvoudig een cursus in elkaar, inclusief video’s en huiswerk voor de cursisten.

4. Online geld verdien met Youtube

Online geld verdien met Youtube

Het display-netwerk van Google Ads stelt bedrijven in staat om met een banner te adverteren op verschillende de websites. En één van die video’s kan de jouwe zijn. In de zijbalk of verstopt tussen de video’s kun je Google Ads zetten waarvoor je per klik van een bezoeker betaald krijgt.

Tegenwoordig zitten deze advertenties ook in de video’s verwerkt die je op Youtube kan zetten. YouTube advertenties brengen gemiddeld €0,30 tot €4,00 op per 1000 views maar als je ongeveer 27 video’s upload over 4 maanden zit je daar zo aan, productreviews zijn hier een gouden greep.

Uiteraard is dit vooral lucratief als je duizenden bezoekers per dag krijgt. Voor een beginnende vlogger zullen de maandelijkse inkomsten laag uitpakken. Maar aan de andere kant: alle kleine beetjes helpen!

Webmasters zoals jij melden zich aan via Google partnerprogramma. Via je kanaal bij Studio van Youtube kun je dan snel en eenvoudig advertentie aanzetten als je voldoet aan de nieuwe regels. Google zoekt zelf relevante advertenties bij jouw content, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

5. Online geld verdienen met gesponsorde blogposts

Online geld verdienen met gesponsorde blogposts

Een gesponsorde blogpost is in feite hetzelfde als een advertorial. Een bedrijf schrijft dan een informatief artikel waarin een product of dienst wordt aangeprezen. Goede voorbeelden van advertorials zie je op NU.nl.

Als je al een tijdje blogt, krijg je vanzelf verzoekjes in je mailbox van partijen die een gastblog voor je willen schrijven. De absolute bodemprijs voor zo’n gesponsorde post zit ergens tussen de 50 en 100 euro. Nee heb je, ja kun je krijgen.

6. Plaats linkbuilding-blogposts

Deze zesde inkomstenbron lijkt op die hierboven. Als jouw site al enige autoriteit heeft en voldoende bezoekers ontvangt, kun je externe schrijvers een platform bieden. Want webmasters die meer links naar hun site willen om hun Google-rankings op te krikken, bieden je maar wát graag gratis content. En in sommige gevallen is die van prima kwaliteit!

Zorg dus dat je strenge voorwaarden stelt om de kwaliteit van de ingezonden stukken te garanderen. In ruil daarvoor stel je schrijvers in staat om één of twee keer naar pagina’s van hun keuze te linken. O ja, je vraagt hier natuurlijk ook een leuk bedragje voor. Minimum vraagprijs: € 100 voor kleine tot middelgrote blogs.

Wat zou verdubbelen van je inkomsten betekenen?

Je hebt ontdekt dat online geldverdienen toch lastiger is dan het lijkt of het resultaat blijft uit? Start vandaag nog met het werkelijk ontdekken wat online werkt – maak gebruik van de kennis voor slim online geld verdienen met bloggen– zonder het technische gedoe, Jacko zet het klaar en het technische werk is al geregeld.

‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’

Voor wie is dit?

Je wilt als medewerker naast de 5 tot 6 dagen werken voor iemand anders… graag een keer maandelijks, wekelijks of dagelijks een extra stroom van geld creëren? Bespaar veel tijd en geld met deze online cursus van internet beroemdheid Jacko Meijaard bekent van o.a. AD.nl

Jacko Meijaard
Bron: AD.nl

Hoe kan dit voor jou gaan werken?

7. Gebruik de kennis van Jacko van Internet Succes Gids

Met gezamenlijk meer dan 12 jaar ervaring, kun jij hiervan gebruik maken. Meer kennis, scherpe prijzen. Jacko heeft al vele ontwikkelingen doorgemaakt, elke update tot vandaag en hij leert en deelt nog steeds elke dag zijn ervaringen.

8. Je blog verbeteren en online verdienen

Haal het meeste uit je huidige blog website. Verbeter je aanpak. Jacko gebruikt de meeste moderne technologie en tools voor het opzetten van zijn winstgevende websites en zijn extra inkomsten.

9. Online inkomsten verdienen

Eenvoudige aanpak is net zo belangrijk als een goed product, misschien nog wel belangrijker. Als je de nieuwste spaceX motor gebruikt met beperkte brandstof ga jij nog niet SKY-High vliegen, zelfde met online inkomsten.

Maar gelukkig voor iedereen is deze cursus maar 67 47 euro. Met dit lage bedrag is er echt geen excuus meer voor mensen om niet nu te starten.

LET OP: Voordelig starten met de Affiliate Marketing Revolutie? Klik hier en ga direct naar de kortingspagina >>

 

Plaats een reactie