Rijk worden met Daytraden? Gebruik daar deze 5 Tips voor!

Daytraden om rijk mee te worden? Dat is mogelijk, maar niet zomaar! Deze daytrading tips helpen je verder in de wereld van daytraden!

Tradingexpert Kevin Timmer deelt zijn Starter checklist, vuistregels en tools om consistent winstgevend te leren daytrade met zeer lage risico’s in aandelen, opties en meer >>

Rijk worden met daytraden, dat is de droom van iedere trader. In de werkelijkheid is maar een klein deel van de traders echt winstgevend. Helemaal als we de tijd die deze traders in hun werk hebben gestopt meenemen. Oftewel, rijk worden met daytraden is voor veel mensen ver weg.

Ik ga je op deze pagina niet beloven dat je met daytraden rijk kunt worden. En al helemaal niet met mijn tips. Ik ga je echter wel laten zien welke middelen anderen hebben gebruikt om hun daytrading activiteiten te optimaliseren.

Als je daytrading namelijk niet goed aanpakt, ben je min of meer aan het gokken. Je speelt met vuur en dat is verre van verstandig als het op geld aankomt. Even een paar keer knipperen en er zijn duizenden euro’s weg.

Lees de volgende tips rustig door en kies voor jezelf op welke manier jij wilt gaan day traden!

1. Kies een vast budget

Rijk worden met Daytraden review

Trade niet met meer dan je wilt verliezen. Klinkt heel simpel, maar ik hoor nog te vaak dat mensen dit zijn vergeten. Door een vast tradebudget te kiezen, forceer jij jezelf nooit met meer te handelen dan dat je lief is. Want vergeet niet: je kunt altijd je inleg verliezen.

Omdat je op termijn (natuurlijk) rijk wilt worden met Day Traden kun je naarmate je meer winst maakt ook je budget laten toenemen. Je winst voer je terug naar je budget en zo kun je eindeloos opschalen.

2. Laat je emoties achterwege

Laat je emoties achterwege

Op basis van je emoties handelen is net zo gevaarlijk als met een blinddoek traden. Je kunt onmogelijk rijk worden als je continu op basis van je emoties koopt en verkoopt.

Het is daarom onvermijdelijk om alles wat met je emoties te maken heeft zo ver mogelijk achterwege te laten als je aan het traden bent. Kies aandelen op basis van goed onderzoek, niet op basis van gevoel.

3. Stop met het najagen van je winsten

Stop met het najagen van je winsten (1)

Het spreekt voor zich dat je aan het einde van de rit winstgevend moet zijn. Je kunt alleen rijk worden met day traden als er over een langere periode gezien groene cijfers staan. Hierbij is het grotere perspectief, waarbij je niet iedere week de winst van de voorgaande week najaagt, belangrijk.

Situaties waarin je langere tijd mindere resultaten scoort, gaan gegarandeerd voorkomen. De wijze waarop jij met deze situaties omgaat, bepaalt of jij over enkele jaren nog steeds winstgevend bent. Zonder dat je flexibel genoeg bent om op deze situaties te reageren kan het niet anders dan dat je jezelf tegenkomt.

4. Rijk worden met Day Traden is een marathon

Je kunt duizenden artikelen en boeken over (day)traden lezen. Op het internet is een schat aan kennis beschikbaar waarmee je jouw kennis kunt versterken.

Daarnaast zijn de ervaringen van andere day traders onmisbaar. Je leert waarom ze welke keuzes gemaakt hebben. Kortom, waardevolle kennis waar je uiteindelijk het meest aan hebt.

5. Volg de Day Trading Masterclass

Uiteindelijk moet je altijd ergens beginnen en daar is een cursus uitermate geschikt voor. De Day Trading Masterclass is hier een voorbeeld van. Een voorbeeld die ik steeds vaker zie terugkomen.

Ik vind het belangrijk dat dit soort cursussen zijn opgebouwd vanuit eigen ervaring en dat er enig contact met een expert mogelijk is. In het geval van de Day Trading Masterclass, is dat zo.

Tijdens het volgen van de Day Trading Masterclass kun je namelijk mentorsessies bijwonen, meekijken met live trades van experts en met andere cursisten in contact komen. Kortom, ideaal als je echt meer over day traden wilt leren.

Ik kan nog een pagina vullen met voordelen van deze masterclass, maar ik nodig je liever uit om eerst deze kortingspagina over de Day Trading Masterclass te bekijken.

Plaats een reactie