Over mij

“Heiko is een zeer gedreven, doelgerichte en ook een creatieve persoon. Social media is daarbij echt zijn domein. Hij heeft veel kennis over de werking, effecten en ontwikkelingen op dit gebied, zowel praktisch als theoretisch.”

Elk mens beschikt over de belangrijkste basis: bewuste keuzes maken, ik vind het geweldig deze bewustzijn-spier te trainen bij mezelf en anderen. Onze hersenen houden ons dagelijks voor de gek en laten zien wat wij willen zien. Door een energieke en creatieve workshops te geven met een hands-on aanpak kan je dit (even) doorbreken. Want we zoeken vooruitgang.

Om dit effectief te kunnen doen, moeten we een systeem – een dagelijkse gewoonte die ervoor gaat zorgen dat we de controle over onze focus terugkrijgen, het leren van nieuwe tools en bewezen strategieën om een verschil te maken , en in het nu maatregelen nemen om het momentum te creëren en resultaten te boeken.

Ik ben Heiko Hartsuijker. Ik ben 27 jaar oude surfer uit Arnhem die aan film/fotografie, (internet) ondernemen en non-fictie lezen doet als hobby, alles via het internet. Ik vind het een heerlijke hobby en het geeft je naast een goed gevoel ook vrijheid. Kennis is macht indien je ervoor kiest om er wat mee te doen!

Specialiteit: Social Media, People skills, Communicatief.

Heiko Hartsuijker